2789
عنوان

کمککککک 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 53 پست
اخه خیلی وقته گرفته، دو سه روز دیگ در اصل 14 روزش تموم میشه خدااا نکنه زیاااد بشه، توروخداااا زیاد د ...

علائمش چی بود عزیزم؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط پونه و نعنا دم کن بده بخوره خیییلی خوبه.چرب کردن ک فایده نداره.من خودم گرفته بودم مامانم عنبر نس ...

دم کرده ی عنبرنسا ؟! واقعا میشه خورد یعنی ؟ مریض نمی کنه😶🤦‍♀️

فقط پونه و نعنا دم کن بده بخوره خیییلی خوبه.چرب کردن ک فایده نداره.من خودم گرفته بودم مامانم عنبر نس ...

من تمام این چیزایی که شما میگید رو حدودا 5 روزه مدام دارم بهش میدم، قبلش نمیدونسنم کروناعه اخه علایمش خیییلی کم بود، شما شدید گرفته بودی؟ چند روز خوب شدنت طول کشید؟ 

ریه و درست بنویس دو ساعته فک میکنم ریش هم مگه درگیر میشه تو کرونا..

😂😂

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

عزیزم ویتامین سی روزی ۱۰۰۰میلی گرم (درصورت نداشتن دیابت و مشکل کلیوی)

قرص جوشان ان استیل سیسیتین روزی یک عدد

گوجه کبابی

مویز

سیب و جعفری و روغن زیتون

مصرف فراوان مایعات گرم و دمنوش گل بنفش

نخوردن ویتامین دی به هیچ وجه

وا,مگه عنبر نسا رو هم میشه خورد  

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
خیلی ترسیده ب این ک اصلا زیاد ریش درگیر نشده و سرفه نداره خداروشکر، دعا کنید لطفا 

اصلا استرس بهش ندین چون استرس از خود کرونا بدتره عزیزم.فقط پونه و نعنا دم کن بهش بده تا عفونت داخل ریه رو از بین ببره.