2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده همش گریه میکنم

204 بازدید | 9 پست

روی پام یا مچ پام شکسته واضح متوجه نشدم پام به شدت ورم داره دکتر میگه تا زمانی که ورم داره گچ نمیشه گرفت کسی تجربه داشته بگه که خوب شده الان میتونه مثل قبل راه بره همش فکر میکنم دیگه مثل قبل نمیشم 🤕😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از پلها پرت شدم پایین چجور خوب میشه 

عزيزم مادر بزرگم طب سنتي بلد بود من اين كارو بارها روي پاي خودم و دست پسرم و چند بار ديگه امتحان كردم از اون ياد گرفتم حتما شنيدي و خيلي تاثير داره ورم كه سريع  خوب ميكنه دو تا زرده تخم مرغ رو كمي بزن با قاشق بعد زرچوبه توش بريز انقدر بريز كه ي خمير درست شه نه زياد شل نه سفت بعد اينو بمال همون جاييكه ضربه خورده و ورم داره روش بمونه ي پارچه كتان يا نخ روش بزار بعد با ي پارچه ديگه حالا يا باند ببندش بزار يكي دو روز رو پات بمونه عاليه 

اين عاليه اگه تخم مرغ رسمي داشته باشي بهتره ولي اگه نداري همون معمولي حتما همين الان پاشو بزار هم دردش كم ميشه هم كوفتگيش و هم ورمش منم چند سال پيش از پله اتوبوس افتادم دقيقا عين شما ورم كرده بود درد داشت اول همين كلرو كردم تخم مرغ و زردوبه گزاشتم تا دو روز دردش كم شد و ور مش خوب شد بعد تازه رفتم عكس گرفتم گفت مو برداشته و گچ گرفتم  دست پسرم هم ضربه خورد و ورم كرد ودرد نميزاشت تخم مرغ بزارم به زور گزاشتم خودش باورش نميشد تا دو روز كاملا خوب شد و درد و ورمش تموم شد