2777
2789
من که تو تاپیکای بد نمیرم دیگه بقیرو نمیدونم😁😂

کلا میگم

واقعا فکرو خیلی منفی میکنه سایت، جای شادی و تفریح و هنر و درس و ... الان فکرشون چرا باید درگیر مادرشوهر و خیانت و بدبختی و ... باشه.

البته این نظر منه و میتونه غلط باشه

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی جا خوندم امواج گوشی رو مغز جنین تاثیر میزاره سرگرم تلوزیون باش لاقل زیاد گوشی نداشته باش دستت

حتما 😘😘😘

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اخه سایت مناسب زیر ۱۸ نیست خدایی خیلی میتونه روشونون تاثیر منفی بذاره، از الان این همه فکرشون مسموم ...

زیر 18 های الانو دست کم نگیر عزیزم.ما الان امادگی چرخوندن ی زندگیو داریم ک اینجاییم

نمیدونم عزیزم ولی من به خاطر بارداریم عضو شدم چون درگیر ivf بودم، تجربیات خیلی میتونه کمک کنه

تو رنج سنی شما زیادن، من خیلی دیدم.

البته فکر میکنم نوجوونها غالب باشن.

ان شاءالله بسلامتی زایمان کنید.⚘

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
زیر 18 های الانو دست کم نگیر عزیزم.ما الان امادگی چرخوندن ی زندگیو داریم ک اینجاییم

عزیزم کاملا قبول دارم

ولی واقعا زوده واسه رفتن تو این مسئولیت سنگین اونم زیر ۱۸ سال

حرفم اینکه از زندگی لذت ببرید، دنبال علایقتون برید، هنر موسیقی ورزش و ...

علایقتونو دنبال کنید حتما

شوهر همیشه هست ولی وقتی ازدواج کنن خود زندگی مشترک و بعد بچه داری مسئولیت های سنگینی هست و خیلی سخت میتونن واسه خودشون زمان بذارن و بی دغدغه باشن

تو رنج سنی شما زیادن، من خیلی دیدم. البته فکر میکنم نوجوونها غالب باشن. ان شاءالله بسلامتی زایمان ...

ممنونم گلم 😍

کلا میگم واقعا فکرو خیلی منفی میکنه سایت، جای شادی و تفریح و هنر و درس و ... الان فکرشون چرا باید د ...

اره عزیز  خیلی خیلی فضای سایت منفیه☹🖐🏻من خودم بعضی اوقات واقعن تو روحیم تاثیر میزاره

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
عزیزم کاملا قبول دارم ولی واقعا زوده واسه رفتن تو این مسئولیت سنگین اونم زیر ۱۸ سال حرفم اینکه از ...

حرفت خیلی درسته ادم نباید کیف مجردیشو بزاره پای زندگی ادم باید متعادل باشه