__nargess__ مدیر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 27 عنوان سنت چقده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 55 پست راس و حسینی کی اینجا سنش از 15 کمتره؟ 1399/06/13 | 17:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18096 ۳۶ و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
anini عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 9051 واو خیلی گوشی نگیر برا بچت ضرر داره برای ۱۵ ساله ها ضرر نداره انوقت؟؟؟🙄🤔😡😡😡
twinkelgirl عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 22118 😐وا خوب کمتر ۱۵ مگه ادم خواره؟من خودم ۱۷ ۱۶ ولی اینجا کمتر از ۱۵ خیییلیییی دیدم🤨😂 یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:) goftino.com/c/eGAKp4
anisaaaaa عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 568 خب تبریزم شهرستانه دیگه خودتم ترکی؟میتونی با ترکا کنار بیای؟ خودمم ترکم
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7172 واو خیلی گوشی نگیر برا بچت ضرر داره استراحت مطلقم یا کتاب میخونم یا گوشی دستمه 😂 وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
سرسبزترین_بهار عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 2159 من ۳۸ ام کسی از من بزرگتر هست 😁 یه خانم شصت و خورده ای هست، که گویا دکتر هم هست، نمیدونم راست میگه یا شوخی میکنه... به نظرم تو اون سن اونم پزشک عجیبه تو نینی سایت باشه! صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7172 😐وا خوب کمتر ۱۵ مگه ادم خواره؟من خودم ۱۷ ۱۶ ولی اینجا کمتر از ۱۵ خیییلیییی دیدم🤨😂 اخه سایت مناسب زیر ۱۸ نیست خداییخیلی میتونه روشونون تاثیر منفی بذاره، از الان این همه فکرشون مسموم خیانت و ... بشهالان بایدددنبال تفریح و علایقشون باشن وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
__nargess__ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 27 استراحت مطلقم یا کتاب میخونم یا گوشی دستمه 😂 من ی جا خوندم امواج گوشی رو مغز جنین تاثیر میزاره سرگرم تلوزیون باش لاقل زیاد گوشی نداشته باش دستت
twinkelgirl عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 22118 اخه سایت مناسب زیر ۱۸ نیست خدایی خیلی میتونه روشونون تاثیر منفی بذاره، از الان این همه فکرشون مسموم ... من که تو تاپیکای بد نمیرم دیگه بقیرو نمیدونم😁😂 یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:) goftino.com/c/eGAKp4
۱۳۸۱زیباخفته عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 3039 ۱۸ سالمه 🙈کمه ؟ درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7172 یه خانم شصت و خورده ای هست، که گویا دکتر هم هست، نمیدونم راست میگه یا شوخی میکنه... به نظرم تو اون س ... نمیدونم عزیزمولی من به خاطر بارداریم عضو شدمچون درگیر ivf بودم، تجربیات خیلی میتونه کمک کنه وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !