2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واو خیلی گوشی نگیر برا بچت ضرر داره

استراحت مطلقم 

یا کتاب میخونم یا گوشی دستمه 😂

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
من ۳۸ ام کسی از من بزرگتر هست 😁

یه خانم شصت و خورده ای هست، که گویا دکتر هم هست، نمیدونم راست میگه یا شوخی میکنه... به نظرم تو اون سن اونم پزشک عجیبه تو نینی سایت باشه!

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
😐وا  خوب کمتر ۱۵ مگه ادم خواره؟من خودم ۱۷ ۱۶ ولی اینجا کمتر از ۱۵ خیییلیییی دیدم🤨😂

اخه سایت مناسب زیر ۱۸ نیست خدایی

خیلی میتونه روشونون تاثیر منفی بذاره، از الان این همه فکرشون مسموم خیانت و ... بشه

الان بایدددنبال تفریح و علایقشون باشن

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اخه سایت مناسب زیر ۱۸ نیست خدایی خیلی میتونه روشونون تاثیر منفی بذاره، از الان این همه فکرشون مسموم ...

من که تو تاپیکای بد نمیرم دیگه بقیرو نمیدونم😁😂

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

۱۸ سالمه 🙈کمه ؟

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
یه خانم شصت و خورده ای هست، که گویا دکتر هم هست، نمیدونم راست میگه یا شوخی میکنه... به نظرم تو اون س ...

نمیدونم عزیزم

ولی من به خاطر بارداریم عضو شدم

چون درگیر ivf بودم، تجربیات خیلی میتونه کمک کنه