2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنیم دعوا با شوهر

406 بازدید | 34 پست

سلام خانوما من وشوهرم سه ونیم ساله عقدیم 

تا حالا هم چیزی ازش ندیدم 

امروز داشتم تلگرامشو چک میکردم بایکی از دوستاش خیلی حرفای بدی رد وبدل کرده بودن که بعضی هاشو روم نمیشه بگم بعد شوهرم نوشته بود فلانی از دوست دخترات چه خبر در چه حالن؟؟؟اونم نوشته بود الان فعلا دنبال دختر خوشگلااام شوهرم هم نوشته بود جوووون منم میخواااام 

از همون موقع رفتم تو خودم خیلی بهم اصرار کرد که چی شده وقسمم داد که چی شده منم بهش گفتم یهویی وناخودآگاه پیامات با فلانی روخوندم ولی فقط یکیشو خوندم بعدشم ناراحت شد وگفت کارت خیلی بد بوده دو تا مرد هزار تا باهم شوخی میکنن نباید بری چکش کنی ومن حالا به شوخی یه چیزی بهش گفتمو.... وناراحت شد منم رفتم حموم الانم اصلا بهش چیزی نگفتم حالا چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟؟حرفشو باور کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حرف شوهرتون خیلی بد بوده... سه سال و نیم تو عقد بودن هم خیلی بده... این میتونه یه هشدار برایتون باشه  به نظرم قهر کنید تا شوهرتون واقعا ادب بشه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

باهاش حرف بزن اروم ک این حرفا قشنگ نیست درست نیست بگو متاهلی زشته انگار ک داری از زن خودت میگی..

بگو ازین حرفا نزنه 

حرف زدن منطقی خیلی موثره

شادی چیزی نیست؛جز داشتن سلامت تن و یک حافظه ضعیف..
عزیزم حرف شوهرتون خیلی بد بوده... سه سال و نیم تو عقد بودن هم خیلی بده... این میتونه یه هشدار برایتو ...

چرا اتیش میندازی وسط زندگی

کامنت من نظر منه ریپلای نکن چون قرار نیست همه مثل شما فکر کنن

مردها باهم از این حرفها دارن

شما تذکر بده که متاهل هستی و نباید با دوست های مجردش خیلی رفت وآمد داشته باشی

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗