2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنیم دعوا با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه این دوستشم متاهله ویه بچه ۶ ساله داره

پس ممکنه به بیراهه بره شوهرتون

وای شوهر من اگر بود بقران الان مجلس ۴۰ رو برگزار کرده بودم! ینی چی

محبت کردن به بعضیا مثه تکون دادن پارچه‌ی قرمز جلوی خره، عین خیالشم نیست :)

آره باور کن ،شما کارت بد بوده،واز همه بدتر اینکه ناراحتیتو نشون دادی نزاشتی اگه ته قضیه رو دربیاری بعد اخم کنی،وافتضاح تر اینکه گفتی پیامشو خوندی.. . ..اما ممکنه بعدن به هر راهی کشیده بشه.نمیدونم چرا خانمها چیزی از شوهرشون میبینن سریع به روش میارن نمیزارن قشنگ متوجه کاراش بشن بعد حرف بزنن تا جای انکار نباشه.

چرا اتیش میندازی وسط زندگی

دروغ ک نمیگم آدم نباید چشاش رو حقیقت ببنده آدمه خر ک نیست خودش به نفهمی بزنه وقتی این بار راحت بگذره به شوهرش اجازه داده هرکار دوس داره بکنه آخرشم میگه تو خودت دیدی همون اول اینجوری بود اما الان میتونه جلوش بگیره این بار بشه دفعه اول و اخر

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
حب چیکار کنم به نظرت بیخیال شم یا باهاش قهر کنم که حساب کار دستش بیاد

ن قهرنکن مردا ازین شوخیا دارن فقط بگو ب دوستت گفتی منم میخوام انگار منو کوچیک کردی الان پیش خودش میگه ک زنشو دوست نداره یا زنش خوب نیس ک دنبال اینچیزاست اینجوری بهش بگو تا دیگه ازین شوخیا بادوستاش نکنه

کاربری پنجممه ک درست کردم. نی نی یاااار ۵ بامن مشکل داری عااایااا.؟؟؟؟😑

وای منم ی بار اتفاقی ویسای نامزدمو ک الان شوهرمه رو با دوستش شنیدم (یعنی اونموقع نامزد بودیم ب دوستاش ویس داده بود من بعد ازدواجمون شنیدم..انقدر حرفای بدی زده بودن بعدش ک خودش اومد گفتم گوش کن فقد ببین چیا گفتید بدبخت از خجالتش نتونست از اتاق بیاد بیرون..

آره باور کن ،شما کارت بد بوده،واز همه بدتر اینکه ناراحتیتو نشون دادی نزاشتی اگه ته قضیه رو دربیاری ب ...

خب آخه ماهنوز عقدیم و تقریبا هر ۱۰ روز یکبار همو میبینیم الانم اومدم شهرستان خونه مادر شوهرم ودو سه روز دیگه میرم شهر خودمون بعد من چطور میخواستم ازش چیزی ببینم

حب چیکار کنم به نظرت بیخیال شم یا باهاش قهر کنم که حساب کار دستش بیاد

وا قهر چیه،با ی خانوم ک ازاین حرفانزده چرا همه چیزو انقدر براخودتون سخت میکنین،مردا ازاین حرفامعمولا بادوستاشون دارن