2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 130 پست
والا طرزه فکر شماها اشتباه همه چیزو زدین عادی کردین اینم بزنین عادی کنین اسمشم مث همه چیزااتون بزاری ...

موافقم  باهات عزیزم انشا الله خوشبخت باشی 

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖
چرا باید یه مرد به زن عقدی خودش بگه فلانی؟😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

مثلا  پردش از نوعی باشه خونریزی نداشته باشه و آقا از اون دسته آدم هایی باشه که این واقعیت براش مهم باشه  و هزارتا دلیل دیگه.....

ما که این آقا رو از نزدیک ندیدیم و نمیدونیم چطور شخصیتی  داره و تو چه محیطی دارن زندگی میکنن.  باید همه جوانب رو در نظر بگیره

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اونایی که باید بفهمن میفهمن ✋✋

کسی که باشوهر عقدیش رابطه داشته باشه میشه حرج گذاشتن بکارت؟🤔😐😑😶

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
والا طرزه فکر شماها اشتباه همه چیزو زدین عادی کردین اینم بزنین عادی کنین اسمشم مث همه چیزااتون بزاری ...

اشتباه حرف زد لابد شما درک نکردی 

بکارت مهمه اره خیلیم مهمه پاکی دخترو نشون میده ولی اینکه ی دختر با شوهر عقدیش رابطه داشته باشه شرعی و قانونی هس اصلا هم‌ شخصیتش زیر سوال نمیره 

و اینکه میگه ازت سرد میشه چ ربطی داره؟ینی وختی رفتن خونه خودشونو رابزه داشتن و بکارتو از دس داد اون موقعم شوهرش سرد میشه؟اشتباهه واقعا این طرز فکر 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
عزیزم شوهرشه عادی کردین چیه ؟ مگه نامحرمه یا دوست پسرشه 

بعضی وقتا زوجین قبل از عروسی جدا میشن خوب کار از محکم کاری عیب نمیکنه 

لطفا برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه یا الله بگید❤
عزیزم طر ز فکرم اشتباه نیست، پس ارزش یک دختر به چی هست؟؟ بعدشم توهین نکن و حرف دهنت و بفهم 

اولا واست متاسفم

دوما ارزش یه دختر به تحصیلات کمالات شعور و ادب و تربیته

هزاران دلیل وجود داره بدون رابطه این پرده از بین بره چرا باید یه همچین دید کثیفی داشته باشیم

سلام عزیزم اصلا این کار رو نکن وقتی راحت تر بهت بگم خرش از پل گزاشت ممکنه ازت سرد بشه و حتی دیگه بار ...

وای شماها با چه آدمهایی ازدواج میکنین که همچین اتفاقاتی براتون میفته😱خدای من هزاران بار شکرت😘

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
عزیزم شوهرشه عادی کردین چیه ؟ مگه نامحرمه یا دوست پسرشه 

عزیززم شماها هم شوهر دارین رفتین باهاش زیر یه سقف هنوز نمیشناسینش هر شب هررر روز تاپیک خیانت میزنن تاپیک واااای باورم نمیشه شوهرم این کارو کرده چرا باید بزاره دس بهش بزنه وقتی هنوز عقده؟؟؟وقتی هنوز شناختی نداره مگه عقد واسه رابطه ی ؟؟کاش اینقدررر ک بفکر دادن یا ندادن بکارت بودن یخورده روی شناخت همدیگه فکر کنن ...بنظرم اصلاااا با این حرفا کسی تحریک نکن ک بره چیکار کنه یا نکنه چون حرفات همششش غلط و ممکنه کسی ب بی راه بکشه خانم محترم 

شـوهـرمـ تنـهـا آرامـش زندگیـم 💑                                    🧿ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🧿
کسی که باشوهر عقدیش رابطه داشته باشه میشه حرج گذاشتن بکارت؟🤔😐😑😶

شما منظورمو متوجه نشدی من بیشتر بازش نمیکنم🤦‍♀️🤦‍♀️

لطفا برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه یا الله بگید❤
عزیزم طر ز فکرم اشتباه نیست، پس ارزش یک دختر به چی هست؟؟ بعدشم توهین نکن و حرف دهنت و بفهم 

بله بکارت مهمه ولی شما داری میگی سرد میشه و اینا واسم خنده داره  رابطه با شوهر ن ‌گناهه ن سردی میاره منم توهین نکردم شما داری بد حرف میزنی😂😂ن ب عزیزمت ن ب حرف دهنت بفهم

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
عزیززم شماها هم شوهر دارین رفتین باهاش زیر یه سقف هنوز نمیشناسینش هر شب هررر روز تاپیک خیانت میزنن ت ...

به نظر من اول باید شناخت داشته باشن بعد عقد کنند نه اینکه عقد کنند شناخت پیدا کنند 

تا وقتی ما خانوما این حرفارو بزنیم نبتید توقعی از مردا داشته باشیم