2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 130 پست
تاپیک آخرت چه خبره همه رو دعوت میکنی؟البته اونایی که نوشتن 4گفتی بیایید.   منم بیام؟   &n ...

بیا کمک میخوام

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیززم شماها هم شوهر دارین رفتین باهاش زیر یه سقف هنوز نمیشناسینش هر شب هررر روز تاپیک خیانت میزنن ت ...

قابل توجه شما دوران نامزدی برای شناخته نه دوران عقد😐

اینکه اول عقد کنی بعد بخوای بشناسی حماقته

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
چون گفتی گواهی الان میان میگن مگه پاکی به اونه و از این حرفا

آها😁😁😁 

من  اینو گفتم که خانم با توحه به شریطش تصمیم بگیره . شاید این خانم و آقا تو محیطی هستن که براشون مهم باسه . احتیاط شرط عقله . چرا یه ادم پاک و خوبه خودش رو در مضان اتهام قرار بده .  طلا که پاکه چه منتش به خاکه 😊😊

اولا واست متاسفم دوما ارزش یه دختر به تحصیلات کمالات شعور و ادب و تربیته هزاران دلیل وجود داره بدو ...

پاک بودن یه دختر ب بکارتش ،،کسی که شعور داشته باشه رابطه نامشروع راه نمیندازه بعد میگه بکارت دلیل ب پاک بودن نیست 

درتاریخ 9|9|99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد  
اینا روغن فکر هستن مغز هاشون از روغن ماسیده نمیفهمن متاسفانه 

والااا طرف رفته چندسال با شوعرش زندگی کرده طرفوهنوز نمیشناسه هزارتااا چیز ازش میبینه شماها عقدین بجا فکر کردم ب این چیزا یخورده سعی کنید طرفو بشناسین یخورده روی زندگی هاتون چت کنید ک هییی یه ماه دیگه با یه بچه نخواین جدا بشین یعنی تااا عقد میکنن فقط ب فکر همین چیزان 

شـوهـرمـ تنـهـا آرامـش زندگیـم 💑                                    🧿ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🧿
شما که ادبیاتتون چندش نیس چی باید میگفتم

بی خیال بری پیشه همسایتوم درد دل کنی از اینجا بهتره.چون فکر میکنن مجازیه حرفاشون رو هر جور که می خوان میگن.ادم رو پشیمون میکنن از پرسیدن اخر سرم به جوابی نمیرسی

وای شماها با چه آدمهایی ازدواج میکنین که همچین اتفاقاتی براتون میفته😱خدای من هزاران بار شکرت😘

عزیزم ربطی به ازدواج کردم با چنین مردهایی که شما مد نظرت هست نیست، کلا اگر بکارت دختر شب عروسی پاره بشه ارزشش بیشتر هست و هر چیزی موقع خودش را داره که موقع این کار شب عروسی هست 

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖

اسی خدا نکشت الا دعوا میشه😂😂😂

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
عزیزم ربطی به ازدواج کردم با چنین مردهایی که شما مد نظرت هست نیست، کلا اگر بکارت دختر شب عروسی پاره ...

خدارو هزار مرتبه شکر این موضوع برای ما کاملا حل شدست...

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
قابل توجه شما دوران نامزدی برای شناخته نه دوران عقد😐 اینکه اول عقد کنی بعد بخوای بشناسی حماقته

خب عزیزم بعضی مردا خودشونو دوره عقد نشون میدن یه عده هستن دوران نامزدی فیلم بازی میکنن

درتاریخ 9|9|99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد  
پاک بودن یه دختر ب بکارتش ،،کسی که شعور داشته باشه رابطه نامشروع راه نمیندازه بعد میگه بکارت دلیل ب ...

پس دوستم درستش اینه بگی رابطه نا مشروع نه بکارت 

ممکنه یکی باکره نباشه ولی در اثر یه اتفاق از دست داده باشه ب نظر من ارزشش پایین نیومده 

قابل توجه شما دوران نامزدی برای شناخته نه دوران عقد😐 اینکه اول عقد کنی بعد بخوای بشناسی حماقته

مخالفم عقد باشی و جدا بشی شرایط برا ازدواج بعدی بهتره چون میگی محرم بودم نامزد باشن و رفت وآمد کنند و جدا بشن فردا بخواد باز ازدواج کنه دچار مشکل میشه بالاخره همه که مثل من وشما فکر نمی‌کنند بعضی ها فکرشون خرابه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم دلیل اصلیمم همین بوده که نزاشتم😑😂

😅نه من‌کلا خودم نزاشتم چون به نظر شخصی خودم دنیا هزار و یه اتفاقه یه وقت به مشکل خوردم جداشدم یا هرچی چیکار کنم؟بعد الانم به مشکل خوردم‌تو فکر جدایی ام😐

خسته از تمام دنیا💔