2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 130 پست

سلام عزیزم اصلا این کار رو نکن وقتی راحت تر بهت بگم خرش از پل گزاشت ممکنه ازت سرد بشه و حتی دیگه باردار هم ممکنه بشی و از همه مهم تر اصلا عروسی دیگه ممکنه برات نگیره و شخصیت و منزلت خودت را از دست میدی 

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖
من با نامزدی طولانی مخالفم  چ خبره ۴سال بالاخره شما هر دو دل دارین

عزیزم میای تاپیک اخرم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تا شب عروسی خیر. مگر اینکه واقعا انسان خوبیه و اینکه بعدها مشکلی برات پیش نیاد بزنه تو سرت که تو فلا ...

چرا باید یه مرد به زن عقدی خودش بگه فلانی؟😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
تا شب عروسی خیر. مگر اینکه واقعا انسان خوبیه و اینکه بعدها مشکلی برات پیش نیاد بزنه تو سرت که تو فلا ...

سنگر بگیر 😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من با نامزدی طولانی مخالفم  چ خبره ۴سال بالاخره شما هر دو دل دارین

اره بخدا من دوساا نامزد موندم انگار سال هاست نتونستم به عشقم برسم تازه ما کامل هم کردیم 

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
سلام عزیزم اصلا این کار رو نکن وقتی راحت تر بهت بگم خرش از پل گزاشت ممکنه ازت سرد بشه و حتی دیگه بار ...

ینی واقعا ی بکارت واسه دختر شخصیت و منزلیت میاره چ طرز فکره اشتباهی

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
الان اینایی کخ بکارتشون رو حراج کرده بودن بهشون برخورد حسودیشون شد😁😁😁

بکارتشونو حراج کرده بودن؟😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑خودت فهمیدی چی گفتی؟🤔

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘