2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنیده بودم پسر خوشگل وفا نداره یقین پیدا کردم😐

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

من خودم از بس گریه کردم افسرده شدم

ولی تا شوهرم اومد خونه پریدم بغلش کردم و هزاربار خدارو شکر کردم

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

فقط بیشتر ناراحتم کرد و به مردها بی اعتماد تر اینکه نمیشه کسیو شناخت از روی ظاهرش و اینکه سمت مردهایی که خوشتیپ و خوش قیافن نرم😑

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

از دیروز ذهنم درگیرش شده

یه دختر چقدر میتونه ساده دل باشه که با همچین ادمی ادامه بده

و اینکه چقدر حرف قدیمی ها درست بود پسرای خراب دنبال دخترای افتاب مهتاب ندیده هستن

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

خیلی ناراحت شدم دلم گرفت...

ینی الان دلربا چیکار میکنه؟؟؟

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
من خودم از بس گریه کردم افسرده شدم ولی تا شوهرم اومد خونه پریدم بغلش کردم و هزاربار خدارو شکر کردم

منم خیلی گریه کردم.چون یاد عاشقانه های خودم وشوهرم افتادم😭

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐