2777
2789
عنوان

کسی میدونه علت داغی کف پا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 192971 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانوم گل دلیل داغی کف پا چربی و خصوصا بالا بودن تری گلیسرید خون هست که بهش میگن ldlیا چربی بد خون هر وقت کف پا دغه یا پاشنه هات درد میگیره بدون که چربیت بالا رفته ربطی به چاقی و لاغری و سن هم نداره یه چک آپ بده خانومی
زلیخا مرده از حسرت که یوسف گشته زندانی چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی
ممنون دوستان من توبارداری کلسترول وقنددم بالا بود الان 5ماههزایمان کردم نمیدونم باید یا ازمایش بدم درمورداعصاب من خیلی عصبی هستم
باخداباش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن
پس یقین بدون مال تری گلیسرید خونته یه دردی داره که انگار خار پاشنه گرفتی و وقتی راه میری بعد ده دقیقه نیم ساعت دیگه نمیتونی راحت پاتو زمین بذاری این بیماری همسر منه که یه متخصص تشخیص داد خدا خیرش بده منم خواستم به تو کمکی کرده باشم دوست خوبم نادیده نگیر و برو ازمایش بده
خواهش میکنم خانومی اره هر وقت چربیش نرماله خوبه تا یه ذره کف پاش داغ بشه فورا میفهمه دوباره چربیش رفته بالا و ازمایش میده قرصشو الان یادم نیست روزهای اینده بهت میگم اما مهمترین درمانی که براش کردم عرق شوید بود با یه کاسه خیار و ماست وکمی شوید که حتما یه کدوی ریز و یه حبه سیر رو توش رنده میکردم بعد هر غذا میخورد هفته ای دو بار ماهی یا خورش کنگر میدادم و در کنارش دو روز یه بار چای سبز که همه اینها باعث شد توی 20 روز دویست تا چربیش بیاد پایین دکترشم تعجب کرد
وزنت زیاده??? من میگم شاید چربی فشار خون یا دیابته اخه جدیدا وزنم بالا رفته

نه گلم وزنم خوبه قندوچربی هم ندارم فقط کمخونی دارم تونت سرچ می کردم نوشته بودمال چربی خونه یاکبدت چرب باشه

باخداباش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن