2777
2789
عنوان

کسی میدونه علت داغی کف پا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 192971 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم همچنان کف پام داغه

سلام خوبید ،آزمایش کبد دادید؟من چند شب اینجوریم مخصوصا نزدیک پری ،اضافه وزن ندارم میترسم کبدمچرب باشه

خدا جونم مواظب دوقلوهام باش ،دختر 💗و پسرم💙 بهت می سپارم سالم بذار بغلم ،هزار مرتبه شکرت خداجونم🤲🤲🤲
سلام خوبید ،آزمایش کبد دادید؟من چند شب اینجوریم مخصوصا نزدیک پری ،اضافه وزن ندارم میترسم کبدمچرب باش ...

آره ممکنه مال کبدباشه

باخداباش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن

سلام منم مامانم اینجوره . ایقد کف پاش داغ میشه... الان پاش رو گذاشته تو یه تشت آب سرد .

دیروز آز داد قندش ۱۶۰ 

چریش ۲۰۰ بود

نمیدونم چی کنم براش

قرصایی ک میخوره تاثیر نداره براش

سلام منم مامانم اینجوره . ایقد کف پاش داغ میشه... الان پاش رو گذاشته تو یه تشت آب سرد . دیروز آز دا ...

خوب یکی ازعلت هاش چربی بالا وکبد چرب هست مامانتون بایدچربیشون روبیارن پایین به احتمال زیادکبدشون هم چربه بایدیه دکترتغذیه برن تارژیم غذایی سالم بهشون بدن وروغنهای بازاری روحذف کنن وازروغن زیتون وکنجد استفاده کنن

باخداباش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن

دوستان اکثر مشکلاتی که میگین توی طب سنتی درمان داره. خارش کف دست و پا یا داغی کف دست و پا، نشونه ی زیاد شدن صفرا توی بدنه که باعث خشکی میشه و گردش خون رو دچار مشکل میکنه. با یه متخصص طب سنتی صحبت کنید و یا تدابیر طب سنتی برای داغی کف دست و پا رو توی نت سرچ کنین.

معمولا بهتون راهکاری برای رفع صفرای اضافه بدن میدن. ولی من پیشنهادم اینه تلفنی یا حضوری با یه متخصص طب سنتی صحبت کنین. چون دلیلش عمدتا همینه ولی هرکسی با توجه به سردی یا گرمی بدنش یه جور باید رفعش کنه.