2777
2789
عنوان

کسی میدونه علت داغی کف پا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 193131 بازدید | 52 پست
معمولا بهتون راهکاری برای رفع صفرای اضافه بدن میدن. ولی من پیشنهادم اینه تلفنی یا حضوری با یه متخصص ...

سلام عزیزم منم مشکلم همینه و علتش ازصفراس، طبع بدنم و معدم سرده. شما میدونی برا غلبه صفرا چکار کنم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام و درود داغی کف پا به علت دیابت  و یا افزایش حرارت و داغی کبد هست 

علائم داغی کبد: داغی کف پا یا گزگز پا 

زود عصبانی شدن و زود آرام شدن 

تلخی دهان

مدفوع چرب و چسبناک 

درد و یا تیر کشیدن سمت راست شکم زیر دنده ها

خواب رفتگی زیاد دست و پا

لک های پوستی ، جوش قرمز رنگ در نواحی مختلف بدن

چاقی شکمی همراه نفخ معده 

گرگرفتگی در ناحیه شکم 

عرق زیاد و بدبو 

دو یا سه مورد از علائم بالا نشان دهنده بالا بودن داغی کبد هست 

حتما این عضو مظلوم و در عین حال فرمانده بدن رو دریابید 

حواستون باشه گاهی حرارت بالای کبد در آزمایش خون و یا حتی سونوگرافی مشخص نمیشه 

شما باید همیشه کبدت رو پاکسازی کنی

برای مشاوره رایگان تلفنی تماس بگیرید 👇

00989159003816

اتفاقا یه مدتیه پاشنه هام درد می کنه

سلام عزیزم فهمیدی علتش چیه منم همش اینجورم

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

وااای من سال هاست که این مشکل دارم . گاهی رفع میشه و گاهی دوباره میاد سراغم . الان هم یک هفته ای هست دوباره اذیتم میکنه . تا صبح بی خوابم . از سوزش کف پام . نمیتونم بخوابم . مرتب میزارم جاهای خنک بلکه بتونم بخوابم . گاهی سرکه سیب میخورم بهتر میشم میتونم بخوابم.  چربی و کلسترول ندارم . تقریبا کنترل هست . ولی نمیدونم دکتر های معمولا داروهای اعصاب و صرع میدن برای این مشکل ولی اونا عوارض دارن .  میگن حجامت خوبه . ولی تا به حال حجامت نکردم .‌