2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون اینو بگه چی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ ری اکشنی آدم باید نشون بده این جور مواقع ؟ درست ترین ری اکشن چیه

یا اصلا نشون نده که برات مهمه یا توهم سر ب سرش بذار یه جور نشون بده که اصلا برات مهم نیست

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نه هیز نیست چ ری اکشنی آدم باید نشون بده این جور مواقع ؟ درست ترین ری اکشن چیه

مستقیم بگو منظورت چیه از این حرف و تکرارش

درسته منم بگم یک پسر جذاب و پولدار از کنارم رد شد؟ بگو حرفتون مرد پخته برای آینده نشون نمیده

چ ری اکشنی آدم باید نشون بده این جور مواقع ؟ درست ترین ری اکشن چیه

تو کامنت دومم گفتم

بگو خوشگل زیاده هم دختر هم پسر

ولی هیچکس من نمیشم

با یه حالت خنده و از خودراضی و اعتماد به نفس زیااااد

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

بگو باید تجدید نظر کنم تا الان من برام خود طرف مهم بود قیافه و چندتا چیز دیگه مهم نبود الان تو از من بزرگتری عاقل تر پس قیافه باید بیارم وسط گزینه هام مرسی کمکم کردی بشورش

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو 
ادما تو حرفای ساده ذات و عمق افکارشونو نشون میدن ولی خودتون میخواین خودتونو گول بزنید. خب بزنید د ...

دعا و طلسم😳

کاربر جدید نیستم از سال 1400اینجام💁🏻♀️ اگه خدا بخوادقراره درآینده خانم معلم بشم✨🤍 سلام🙋♀️فاطمم 15سالمه 31تیر میشه 16سالم🎀. عاشق کتاب خوندن، رمان، داستان و شعرم🥰. شاعرای مورد علاقم مولانا و فروغ فرخزاد 🥹 همه ی رنگا قشنگن ولی مشکی یه جور دیگه قشنگه🖤✨قبول که دارید؟ عاشق گل بابونه و نرگسم وهمچنین نودل و کیدراما، سیدراما، جیدراما و سریال تایلندیم اگه توهم اینارو دوست داری دوست خوب منی ماچ به کلت😘 با افتخار لکم😍🎀.