2777
2789
عنوان

سقط جنین هشت هفته ایست قلبی

1265 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها

جنین من متاسفانه هشته هفته ایست قلبی کرد.

فردا میخوام برم بیمارستان واسه سقط

کیا تجربه دارن در این مورد?

دکترم گفت قرص زیر زبونی میدن.

ولی من میترسم کورتاژ کنن.

امیدوارم این اتفاق واسه هیچ مادری نیفته خیلی تجربه تلخی هستش...

زعفران و این چیزا خوردم تاثیری نذاشت دکترم گفت برم بیمارستان بهتره و اگه خونه سقط کنم خطرناکه

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

من خونه سقط کردم با قرص ولی تووروخدا وقتی قرص استفاده کردی تحرکتو بالا ببر بقایا نمونه😣😣

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خونه سقط کردم با قرص ولی تووروخدا وقتی قرص استفاده کردی تحرکتو بالا ببر بقایا نمونه😣😣

قرصو دکتر گفت نمیتونم بیرون پیدا کنم و اگه پیدا کنم خیلی گرونه

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

قرصو دکتر گفت نمیتونم بیرون پیدا کنم و اگه پیدا کنم خیلی گرونه

ن بابا 

تو بینارستانای بزرگ میدن فقط با سونو ک نشون بده واقعا مرده جنین 

پوشک خیییلی بزرگ اخرین سایز هم بگیر 

منک خیلی خونریزی داشتم

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
میشه بگی استراحت کامل داشتی یا نه ؟  منم باردارم ۷ هفته خیلی اضطراب دارم

استراحت داشتم ولی مطلق نبود. کاش بیشتر استراحت میکردم. 

نترس عزیزم استرس هم نداشته باش

از این تاپیکم برو بیرون🌺🌺😙😙😙😙🌷🌷🌷

ن بابا  تو بینارستانای بزرگ میدن فقط با سونو ک نشون بده واقعا مرده جنین  پوشک خیییلی بزر ...

باشه حتما 

مرسی گلم

دوبار سر اولی دقیقا تو ۸ هفته قلبش ایستاد یه ماه صبر کردم‌بیاد کلی هم‌جشونده خوردم‌دیگه تصمیم گرفتم برم ولی شب قبلش به شدت درد داشتم هین درد زایمان طبیعی که اورژانسی بستریم کردن و قرص واژینال گذاشتن همون شب افتاد ولی بقایا داشت کورتاژ شدم سر دومی هم تو ۱۱ هفته این اتفاق افتاد که تو خونه خودم با دارو سقط کردم 

خدایی که به شدت کافی است 
علت سقط تو این هفته ها چیه واقعا و خیلی هم زیاد شده  استرس گرفتم دیگه

استرس خوب نیست واست عزیزم

دوبار سر اولی دقیقا تو ۸ هفته قلبش ایستاد یه ماه صبر کردم‌بیاد کلی هم‌جشونده خوردم‌دیگه تصمیم ...

کورتاژ کردی بعدش تا چن روز خونریزی لکه بینی داشتی؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
استراحت داشتم ولی مطلق نبود. کاش بیشتر استراحت میکردم.  نترس عزیزم استرس هم نداشته باش از این ...

عزیزم اصلا به استراحت نیست شما قبل این که دوباره بارداری شی دنبال علت باش و درمان کن 

خدایی که به شدت کافی است