2821
2789
عنوان

اقیدها

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 34 پست
کار درمان ببر، برای همیشه ، و اصلاا ول نکن البته یه کار درمان خوببب ، نه ازینا که از سر باز میکنن تا ...

مرسی عزیزم من الان ۶ ماهه دارم میرم مرتب میبرمش و هیچ کوتاهی نکردم دعا کن ک بچم خوب بشه

الان برادرت حتی نمیتونه بنشینه حرف هم میزنه یا ن اخ دخترم بابا یا ماما میگه 

برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط خدا ،ناامید نباش دکترها فقط با توجه به علم و کتاب حرف میزنن معجزه همیشه هست

فقط واسش دعا کن خوب بشه😔😔😔😔

مرسی عزیزم من الان ۶ ماهه دارم میرم مرتب میبرمش و هیچ کوتاهی نکردم دعا کن ک بچم خوب بشه الان برادرت ...

چرااا ، حرف میزنه اما مشکل تکلم داره مثل ماها واضح حرف نمیزنه ، البته ما از یه سنی به بعد کوتاهی کردیم 😣 مشکلات دیگه ای داشتیم 

راه هم با کمک ما میره ، تعادل نداره ، مثلا حمام دسشویی اینا همه چی بابام 😓 

دخترت یکم بزرگتر شد اب درمان ببرش اوونم خیلی خوبه مخصوصا برای بدنای سفت ، 

هوش اینجور بچه ها خوبه ، داداشمم دیپلم تجربی گرفت ☺ میخوام راه رفتنش کامل بشه بدون کمک 

بعد بفرستمش دانشگاه ازاد داروسازی 

درسته دیر تر از بچه های هم سنو سالش میره دانشگاه ولی مهم نیست برامون 🙂🙂مهم سلامتیش هست بعد موفقیتش 

انشاالله خدا خودش براتون معجزه کنه 😍😍

چرااا ، حرف میزنه اما مشکل تکلم داره مثل ماها واضح حرف نمیزنه ، البته ما از یه سنی به بعد کوتاهی کرد ...

مرسی گلم انشالله ب مرور زمان دادشت خوب بشه عزیزم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز