2777
2789
عنوان

اقیدها

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 34 پست
ببن چله یاسین بگییر وتواون شب ها ک چله میگیزی هرشب واسش ۴قل رو بخون روش فوت کن  باوضو ک عالییه ...

چله یاسین چیه

برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔
تا شش ماهگی نرمال بود ؟ گردن می گرفت ؟  شبیه فلج مغزی بخاطر کمبود اکسیژن هست

اره دکتر میگفتم ب سلول های سرش اکسیژن نرسیده واسه همین مردن اما سید میگه ن بخاطر چشش زدن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

برای سونو و زایمان هم پیش سید رفتی ؟  چرا فکر میکنید دارو و پزشک خوب نیست  بجای این کارا ...

من ک رفتم و هیچی کوتاهی نکردم الان ۶ ماه میبرمش کار درمانی نتیجه نگرفتم دو روز پیش بردمش پیش سید این حرفو ب من گفت

من میگم حتما مراجعه کن به دکتر مغز اعصاب و آزمایش ژنتیک بده ی نوع بیماری هست به نام دیستروفی حتما پی ...

عزیزم من ک رفتم گفت فلج مغزی داره دارم درمانش میکنم اما سید این حرفو ب من گفت 

اره دکتر میگفتم ب سلول های سرش اکسیژن نرسیده واسه همین مردن اما سید میگه ن بخاطر چشش زدن

ان شاء الله بهتر میشه ولی بهتره به سید اعتماد نکنید 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

اره گرفت اما خوب شد 

خب پس ازونه عزیزم ☺ داداش منم اینجور بود 

دقیقا هم علایمش بعد ۶ ماهگی ظاهر میشه 

گریه های شدید ، چون درد میکشن ، شل شدن بدن ، گردن ، مچ کردن دست ، 

سی پی هست درسته؟  فلج مغزی اره؟ 

من ک رفتم و هیچی کوتاهی نکردم الان ۶ ماه میبرمش کار درمانی نتیجه نگرفتم دو روز پیش بردمش پیش سید این ...

چند سالته؟ تحصیلاتت چیه؟

۶ ماهه انتطار داری خوب شه؟ 

راه طولانی در پیش داری ، اگع بچه نداری وقتت رو این بذار 

و دلت رو بزرگ کن 

قلج مغزی خوب شدن نداره ، معلولیت هست و باید بپذیری 

دردت رو کشیدم منتها برای برادرم و الان ۲۲ سالشه 

جدا از معلولیت ، ممکنه مشکل گفتاری هم براش پیش بیاد

اه عزیزممممممممممم 

سید رو بیخیال شو 😔 خدا صبرت بده همیننن 

کاردرمان ببر تا پس رفت نکنه ، بچت بچه عادی نمیشه هرگززز ، 😔😔😔 ما ۲۲ ساله مریض داری میکنیم 

خب پس ازونه عزیزم ☺ داداش منم اینجور بود  دقیقا هم علایمش بعد ۶ ماهگی ظاهر میشه  گریه ها ...

اره اما من زردی دخترم خیلی زیاد نشد ک بخاطر زردی فلج بشه تازشم بدنش شل نیست سفت هست خیلی سفته یعنی به زور دستشو باز میکنی

چند سالته؟ تحصیلاتت چیه؟ ۶ ماهه انتطار داری خوب شه؟  راه طولانی در پیش داری ، اگع بچه نداری و ...

تو رو خدا این حرفو نگو یعنی دخترم هیچ وقت خوب نمیشه ای خدا😔😔😔

تو رو خدا این حرفو نگو یعنی دخترم هیچ وقت خوب نمیشه ای خدا😔😔😔

کار درمان ببر، برای همیشه ، و اصلاا ول نکن البته یه کار درمان خوببب ، نه ازینا که از سر باز میکنن تا بلخره راه بیفته 

ولی توقع بچع سالم نداشته باش عزیزم. ولی کار کنی خیلییی بهتر میشن ، حواست به گفتارش هم باشه شنوا سنجی ببرش ممکنه سمعک بخواد 

اره بدنشون خشک و سفت میشه ، کار درمان ببری بهتر میشن و ازین حالت سفتی در میاد 

خودتم تو خونه باهاش تمرین کن، کتاب در مورد فلج مغری بخر. و بخون تا متوجه شی، با مادرایی که میان کار درمانی حرف بزن از تجربیاتشون میگن برات. خدا پشتو پناهتون باشه. ❤چقدددم نازه دخترت 😍😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز