2821
2789
عنوان

اقیدها

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 34 پست
ببن چله یاسین بگییر وتواون شب ها ک چله میگیزی هرشب واسش ۴قل رو بخون روش فوت کن  باوضو ک عالییه ...

چله یاسین چیه

برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔
تا شش ماهگی نرمال بود ؟ گردن می گرفت ؟  شبیه فلج مغزی بخاطر کمبود اکسیژن هست

اره دکتر میگفتم ب سلول های سرش اکسیژن نرسیده واسه همین مردن اما سید میگه ن بخاطر چشش زدن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای سونو و زایمان هم پیش سید رفتی ؟  چرا فکر میکنید دارو و پزشک خوب نیست  بجای این کارا ...

من ک رفتم و هیچی کوتاهی نکردم الان ۶ ماه میبرمش کار درمانی نتیجه نگرفتم دو روز پیش بردمش پیش سید این حرفو ب من گفت

من میگم حتما مراجعه کن به دکتر مغز اعصاب و آزمایش ژنتیک بده ی نوع بیماری هست به نام دیستروفی حتما پی ...

عزیزم من ک رفتم گفت فلج مغزی داره دارم درمانش میکنم اما سید این حرفو ب من گفت 

اره دکتر میگفتم ب سلول های سرش اکسیژن نرسیده واسه همین مردن اما سید میگه ن بخاطر چشش زدن

ان شاء الله بهتر میشه ولی بهتره به سید اعتماد نکنید 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

اره گرفت اما خوب شد 

خب پس ازونه عزیزم ☺ داداش منم اینجور بود 

دقیقا هم علایمش بعد ۶ ماهگی ظاهر میشه 

گریه های شدید ، چون درد میکشن ، شل شدن بدن ، گردن ، مچ کردن دست ، 

سی پی هست درسته؟  فلج مغزی اره؟ 

من ک رفتم و هیچی کوتاهی نکردم الان ۶ ماه میبرمش کار درمانی نتیجه نگرفتم دو روز پیش بردمش پیش سید این ...

چند سالته؟ تحصیلاتت چیه؟

۶ ماهه انتطار داری خوب شه؟ 

راه طولانی در پیش داری ، اگع بچه نداری وقتت رو این بذار 

و دلت رو بزرگ کن 

قلج مغزی خوب شدن نداره ، معلولیت هست و باید بپذیری 

دردت رو کشیدم منتها برای برادرم و الان ۲۲ سالشه 

جدا از معلولیت ، ممکنه مشکل گفتاری هم براش پیش بیاد

اه عزیزممممممممممم 

سید رو بیخیال شو 😔 خدا صبرت بده همیننن 

کاردرمان ببر تا پس رفت نکنه ، بچت بچه عادی نمیشه هرگززز ، 😔😔😔 ما ۲۲ ساله مریض داری میکنیم 

خب پس ازونه عزیزم ☺ داداش منم اینجور بود  دقیقا هم علایمش بعد ۶ ماهگی ظاهر میشه  گریه ها ...

اره اما من زردی دخترم خیلی زیاد نشد ک بخاطر زردی فلج بشه تازشم بدنش شل نیست سفت هست خیلی سفته یعنی به زور دستشو باز میکنی

چند سالته؟ تحصیلاتت چیه؟ ۶ ماهه انتطار داری خوب شه؟  راه طولانی در پیش داری ، اگع بچه نداری و ...

تو رو خدا این حرفو نگو یعنی دخترم هیچ وقت خوب نمیشه ای خدا😔😔😔

تو رو خدا این حرفو نگو یعنی دخترم هیچ وقت خوب نمیشه ای خدا😔😔😔

کار درمان ببر، برای همیشه ، و اصلاا ول نکن البته یه کار درمان خوببب ، نه ازینا که از سر باز میکنن تا بلخره راه بیفته 

ولی توقع بچع سالم نداشته باش عزیزم. ولی کار کنی خیلییی بهتر میشن ، حواست به گفتارش هم باشه شنوا سنجی ببرش ممکنه سمعک بخواد 

اره بدنشون خشک و سفت میشه ، کار درمان ببری بهتر میشن و ازین حالت سفتی در میاد 

خودتم تو خونه باهاش تمرین کن، کتاب در مورد فلج مغری بخر. و بخون تا متوجه شی، با مادرایی که میان کار درمانی حرف بزن از تجربیاتشون میگن برات. خدا پشتو پناهتون باشه. ❤چقدددم نازه دخترت 😍😘

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز