2777
2789

کیا با ای وی اف کردین جدیدا ؟ 

کجا ؟ 

هزینش چقد شد ؟ 

قبلش چیکار کردین ؟ 

مشکل از خودتون بود یا شوهرتون ؟؟؟؟ 

الان از مطب دکتر اومدم بیرون گفت فقط ای وی اف باید بکنید 😭

استارتر كسي نظر داد منو لايك كن لطفا

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من  ذخیره تخمدان خیلی کمه.دوبار با اهدای استفاده کردم  جنین ایست قلبی شد تو اوایل ۳ماهگی بدون هیچ علائمی .ماا قبل هم منفی شد متاسفانه. خدا کمک کنه  دوماه دیگه اقدام میکنم برا من هزینه این دوبار از ۲۰میلیون بیشتر شده .  برام دعا کنید که ایم بار خوب بشه    

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
😭😭😭😭😭  بعد اینهمه انتظار حالام اینجوری  نمیدونم شوهرم قبول کنه  بشه نشع 😭

هزینش پونزده بیس تومنه برا اکثر هم ج مییده نگران نباش شوهرتم اگ میخواد زندگی کنه باید با مشکلات زندگی کنار بیادو کنارتباشه

من  ذخیره تخمدان خیلی کمه.دوبار با اهدای استفاده کردم  جنین ایست قلبی شد تو اوایل ۳ماهگی ب ...

انشاالله اینبار جواب بگیرید 

من مشکل از شوهرمه 

یعنی هزینه خود ای وی اف چقده به جز کارایی که قبلش باید انجام بشه 

کجا انجام دادید ؟؟؟؟

انشاالله اینبار جواب بگیرید  من مشکل از شوهرمه  یعنی هزینه خود ای وی اف چقده به جز کارای ...

هزینه ای وی اف  فکر کنم ۷میلیون

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال