2777
2789
عنوان

تک کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 12015 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم خودمم دلم نمیاد😭

عزیزم منم جنینم تک شریانیه.گفتن کلیه سمت راست دیده نمیشه و چپ داره اولش کمی گریه کردم ولی دکتر سریع دعوام کرد که داری ناشکری می‌کنی تک کلیه باشه مگه چیه ؟!چه اتفاقی افتاده ؟!خودتم شاید بری سونو بهت بگن نداری یکیش و از این حرفها...‌‌‌‌‌‌‌بعدش دیدم راست میگه و سه جای دیگ هم رفتم و در نهایت ناباوری ۲۳ هفته گفتن کلیه دیده میشه و جنینت بد خوابیده و من دچار شک شدم و باید پنج هفته دیگ دوباره سونو کنی.دل ببند به خدا.درضمن ریسک سندروم داون هم ۱ به ۸ بود آمنیوسنتز دادم نرمال بود.دل ببند به خدا صلوات بفرست نذر و نیاز کن.خدا خیلی بزرگتر از این حرفا هست

عزیزم منم جنینم تک شریانیه.گفتن کلیه سمت راست دیده نمیشه و چپ داره اولش کمی گریه کردم ولی دکتر سریع ...

سلام گلم۔چقد شبیه من ۔۔ بله منم بچم هم تک شریانیه هم کلیه راستش دیده نشده۔من متاسفانه تا نزدیک هفته ۲۸م سونو دادم گفتن کلیش نیست😞 الانم ۳۴هفتم بچم اومده پایین خیلی استراحت‌ مطلقم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
سلام گلم۔چقد شبیه من ۔۔ بله منم بچم هم تک شریانیه هم کلیه راستش دیده نشده۔من متاسفانه تا نزدیک هفته ...

اشکالی ندارد یک کلیه هیچ مشکلی نداره تازه من الان استرس کوچکی و بزرگی کلیه دارم که چندهفته دیگ مشخص میشه.تازه می‌دونستی یک کلیه باشه خیلی خیلی بهتر هست تا باشه و کوچک و بزرگ باشه؟

سلام گلم۔چقد شبیه من ۔۔ بله منم بچم هم تک شریانیه هم کلیه راستش دیده نشده۔من متاسفانه تا نزدیک هفته ...

سلامتی زایمان کنی و خبرش به منم بده ببینم تا چند هفته میکشی چون تک شریانیا معمولا میگن زودتر دنیا میان.شما هرهفته سونو میری الان؟

سلامتی زایمان کنی و خبرش به منم بده ببینم تا چند هفته میکشی چون تک شریانیا معمولا میگن زودتر دنیا می ...

والا نمیدونم چ شانسی بود این کلیه واس ما

واقعا تک شریانیا زود دنیا میان؟

منم یماهه استراحتم ب همین خاطر چون دوماه زودتر اومده پایین اماده دنیا اومدنه۔الان همش درد و استراحت مطلقم۔۔ شیاف و امپول استفاده میکنم

برام دعا کن

ان شا الله بچه شمام صحیحو سالم دنیا بیاد

سونوم ن نمیرم دکترمو عوض کردم این حساس نیس میگ نمیخاد سونو زود ب زود۔منم ک استراحتم و استرسیم هستم گفتم بهتر سونو زیاد رفتم ماه های قبل چیشد مگ

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
عزیزم سالم باشی دیگ آخر بارداریته امیدوارم خدا بهترینها واست رقم بزنه

میگن زودتر دنیا میان چون شاید دور از جون خفه بشن و اکسیژن بهشون نرسه.کم پیش میاد تا ۳۹ هفته .منم دکترم گفت از هفته ۲۸ هر هفته یک سونو و دو بار نوار قلب....مواظبت گفت یادت نره.

عزیزم سالم باشی دیگ آخر بارداریته امیدوارم خدا بهترینها واست رقم بزنه

ممنون عزیزم‌همچین برای شما