2777
2789
عنوان

تک کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 12014 بازدید | 76 پست
الهی هیچ وقت به مشکل نخورید وهمیشه سالم باشید..سونوگرافی نشون داد یا اسکن؟

مرسی ممنون تو همون سونو گرافی مشخص شد که از کار افتاده تو سونوگرافی هم گفتن از همون اول تولد این مشکل رو داشتی تو دو سه سالگی دیگه کلا کلیه سمت چپت از کار افتاده بعد فرستادن سی تی اسکن دکتر اونم نگاه کرد همون جواب سونوگرافی تایید شد 

سلام خانم خوبین

شما بچتون کلیش دیده شد؟ تک کلیه ای هست؟

من ۲۰ هفتمه دوبار آنومالی دادم هر دوبار گفتن کلیه راستش نیست

اینقد گریه کردم دارم دق میکنم۔امروزم تو مرکز سونو یهو گریم گرفت همه دلشون سوخت برام خیلی لحظات بدیه

اخه چرا شانس من باید اینجور بشه

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانم خوبین شما بچتون کلیش دیده شد؟ تک کلیه ای هست؟ من ۲۰ هفتمه دوبار آنومالی دادم هر دوبار گف ...

دقیقا حالت میفهمم چون خودم اینجور بود توی مطب ها چقدر گریه میکردم تا ۶ ما۶ بعد زایمان افسرده بودم....خداروشکر فعلا مشکلی نداره...نگران نباش 

دقیقا حالت میفهمم چون خودم اینجور بود توی مطب ها چقدر گریه میکردم تا ۶ ما۶ بعد زایمان افسرده بودم... ...

ممنون ک جوابمو دادی خیلی منتظرت بودم

گلم تک کلیه س بچت؟ دلیلش چی بود؟

بچه من بندنافش تک شریانیه ب اون خاطر گفتن

بعد اکو قلبم دادم گفتن قلبشم سوراخه

کلا خیلی حالم بده داغونم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
ممنون ک جوابمو دادی خیلی منتظرت بودم گلم تک کلیه س بچت؟ دلیلش چی بود؟ بچه من بندنافش تک شریانیه ب ...

پسرم الان ۲ سال و ۴ ماهشه یه پسر موطلایی و زیبا خدا بهم داده سلامتی اش هم خودش بهم میده ایشالا ک از این به بعد مشکلی نداشته باشه ایشالا گل مسر شما چیزیش نیست

ممنون ک جوابمو دادی خیلی منتظرت بودم گلم تک کلیه س بچت؟ دلیلش چی بود؟ بچه من بندنافش تک شریانیه ب ...

کلیه پسر من توی آنومالی بودش هردوتاش فقط کلیه راست گفت ک ورم داره بعد ورم داشت تا ۶ماهگی اوکی بود وقتی دنیا اومد سونو بردم برای ورمش چون گفت با اولین ادرارش ورمش میره سونو دادم گفت کلیه راست نیست....نمیدونی چ حالی داشتم احساس کردم دنیام تموم شده😭😭😭

پسرم الان ۲ سال و ۴ ماهشه یه پسر موطلایی و زیبا خدا بهم داده سلامتی اش هم خودش بهم میده ایشالا ک از ...

فدات شم خدا حفظ کنه پسر ماهتو۔دکترا ک دلگرمی میدن میگن مشکلی میش نمیاد۔۔۔مشکلات دیگم داره اخه جنیم😞

نمیدونم چ حکمت و بختی بود۔۔۔دعا کن برام

فدات شم خدا حفظ کنه پسر ماهتو۔دکترا ک دلگرمی میدن میگن مشکلی میش نمیاد۔۔۔مشکلات دیگم داره اخه جنیم😞 ...

سوراخ قلبش با دارو اگه خوب نشه نهایتش عمل میشه قربونت برم

کلیه پسر من توی آنومالی بودش هردوتاش فقط کلیه راست گفت ک ورم داره بعد ورم داشت تا ۶ماهگی اوکی بود وق ...

وای بگردم میفهمتت چطو گفتن ورم داره بعد گفتن نیس؟؟

حالا واسه بچه من پنج شش جا سونو رفتم میگن نیست بیخیالش شو

بعد دوباره قلبشم گفتن سوراخه و تک شریانیه خطرناکه و۔۔۔

یکیم گف کیسه صفراشم نیستو۔۔۔

خلاصه دیوننم کردن اینقد گریه کردم و داغونم دارم میمیرم

سوراخ قلبش با دارو اگه خوب نشه نهایتش عمل میشه قربونت برم

همونم درده ۔میگم اواین بچمه چرا همه چیش اینطور شده😞

تازه امروز رفتم سلفری دادم گفتن چون چند تا مشکل باهم دارع

نکنه سندروم باشه۔ و امینو سننتز گفتن بهتره ک دیک دیره برا من😞

کدوم شهری؟سونو چهاربعدی دادی؟؟

تهرانم

دو سه جا از بهترین مراکز سونو رو رفتم

سه جام سونو معمولی تر