2777
2789
عنوان

تک کلیه

12014 بازدید | 76 پست

سلام دوستان کسی هست که خودش یا بچه اش تک کلیه مادر زادی باشه؟؟؟مشکلی براتون پیش اومده؟؟آخه پسرم گفتن متاسفانه تک کلیه هست ۴۵روزشه شرایط روحی ام خوب نیست...میخوام باور کنم نمیتونم 

مشکلی نیس نگران نباش برای سلامتی پسرت و خودت و گروهم ختم صلوات میزارم عزیزدلم

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلی نیس نگران نباش برای سلامتی پسرت و خودت و گروهم ختم صلوات میزارم عزیزدلم

مرسی عزیزدلم بابت مهربونیت ....میدونی توی بارداری ام کلیه داشت حالا که دنیا اومد یکی گفت داره یک یگفت نداره عکسرنگی انجام دادم مشکلی نداشت از نظر برگشت ادرار ...از خدا معجزه میخوام که شنبه میبرمش پیش دکتر بگن دوتا کلیه داره😭😭

مرسی عزیزدلم بابت مهربونیت ....میدونی توی بارداری ام کلیه داشت حالا که دنیا اومد یکی گفت داره یک یگف ...

عزیزدلم بسپار دست خدا نگران نباش مگه میشه تو بارداری دو تا کلیه دیدن الان یکی باشه مطمعنا ی کدوم اشتباه کردن برگشت ادرار که خیلی ها دارن تا ی سال نشده خوب میشه بعضی ها هم به دنیا میان خوب میشن مسعله مهمی نیس

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

عزیزم به حق این شبهای عزیز دعا میکنم که دفعه ی بعد رفتی بگن اشتباه شده و دوتا کلیه هاش سالمه  خدا خودش دلت رو شاد کنه 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
اینقد ادم تک کلیه وجود داره،اونایی که یه کلیشونو میفروشن  ولی باید مواظب باشه دیگه ،ببر یه دکت ...

همه اینو بهم میگن باورت میشه شوهرم سعی میکنه روحیه ام خوب کنه تا یکم میخندم توی اوج خوشی یادش میفتم دلم میگیره

عزیزدلم بسپار دست خدا نگران نباش مگه میشه تو بارداری دو تا کلیه دیدن الان یکی باشه مطمعنا ی کدوم اشت ...

برگشت ادرار نداره توی بارداری دکتر سونو نوشت آکتوپیک هست کلیه چپ ولی دکتراحمق من هیچی بهم نگفت فقط گفت کلیه راست ورم خفیف داره که بعد تولد دکتر گفت زیاد مهم نیست چون درجه اش پائین آنتی بیوتیک داده..دکترش ایران نبود حالا اومده شنبه باید برم پیشش

همه اینو بهم میگن باورت میشه شوهرم سعی میکنه روحیه ام خوب کنه تا یکم میخندم توی اوج خوشی یادش میفتم ...

دلت نگیره عزیزم واقعا تک کلیه اگه سالم باشه ومراقبت کنه ،چیز خاصی نیست

سلناگومز اونم پیوند کلیه کرده با یک کلیه هست ،تازه دوست صمیمیش بش کلیه داد یعنی اونم یک کلیه داره

یعنی بهت گفتم که ببینی چه ادماای بزرگی تک کلیه هستن

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

هر چی هست نگران نباش همه چی چاره داره خوارهر 

یک کلیه

فصیحی اظهار کرد: حدودا 13 درصد جمعیت دنیا تک کلیه ای هستند اما به طور کلی 10 درصد از مبتلایان به بیماری کلیوی، تک کلیه ای هستند.

فصیحی بیان کرد: تک کلیه بودن به صورت مادرزادی در صورتیکه عارضه خاصی باعث از بین رفتن کلیه دیگری نشده باشد باعث بروز بیماری نمی شود زیرا کلیه سالم حالت جبرانی پیدا می کند و به صورت نرمال بزرگتر می شود و کار هردو کلیه را انجام می دهد.

عاشقتم خدا
یک کلیه فصیحی اظهار کرد: حدودا 13 درصد جمعیت دنیا تک کلیه ای هستند اما به طور کلی 10 درصد از مبتل ...

عزیزم من امروز رفتم دکتر خداروشک  گفت کلیه  راست کامل سالم ولی برای کلیه چپ گفت عکس هسته ای باید بگیرم که باید پسرم ۳ ماهش بشه بعد

عزیزم اگه حتما لازمه ببر ازش عکس هسته ای بگیر ..چون نی نی خیلی کوچیکه قبلا هم عکس رنگی ازش گرفتی خوب نیست اینقدر اشعه بهش بخوره..خداروشکر که کلیه راستش مشگلی نداره پس اینقدر دلنگران نباش ..منم فقط عکس رنگی وسونو وازمایش خون وادرار داده دیگه عکس هسته ای نگرفتم چون دوسه تا متخصص بردمش فقط یک نفر گفت هروقت تونستی یک اسکن بگیرش دونفر دیگه گفتن لازم نیست..منم هرچند وقت ازمایش ادرار ازش میگیرم ویکبار درسال سونو میبرمش.

عاشقتم خدا