سلام دوستان کسی هست که خودش یا بچه اش تک کلیه مادر زادی باشه؟؟؟مشکلی براتون پیش اومده؟؟آخه پسرم گفتن متاسفانه تک کلیه هست ۴۵روزشه شرایط روحی ام خوب نیست...میخوام باور کنم نمیتونم
الهی هیچ وقت به مشکل نخورید وهمیشه سالم باشید..سونوگرافی نشون داد یا اسکن؟
مرسی ممنون تو همون سونو گرافی مشخص شد که از کار افتاده تو سونوگرافی هم گفتن از همون اول تولد این مشکل رو داشتی تو دو سه سالگی دیگه کلا کلیه سمت چپت از کار افتاده بعد فرستادن سی تی اسکن دکتر اونم نگاه کرد همون جواب سونوگرافی تایید شد
ممنون ک جوابمو دادی خیلی منتظرت بودم گلم تک کلیه س بچت؟ دلیلش چی بود؟ بچه من بندنافش تک شریانیه ب ...
پسرم الان ۲ سال و ۴ ماهشه یه پسر موطلایی و زیبا خدا بهم داده سلامتی اش هم خودش بهم میده ایشالا ک از این به بعد مشکلی نداشته باشه ایشالا گل مسر شما چیزیش نیست
ممنون ک جوابمو دادی خیلی منتظرت بودم گلم تک کلیه س بچت؟ دلیلش چی بود؟ بچه من بندنافش تک شریانیه ب ...
کلیه پسر من توی آنومالی بودش هردوتاش فقط کلیه راست گفت ک ورم داره بعد ورم داشت تا ۶ماهگی اوکی بود وقتی دنیا اومد سونو بردم برای ورمش چون گفت با اولین ادرارش ورمش میره سونو دادم گفت کلیه راست نیست....نمیدونی چ حالی داشتم احساس کردم دنیام تموم شده😭😭😭