2777
2789
عنوان

تک کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 12016 بازدید | 76 پست
عزیزم اگه حتما لازمه ببر ازش عکس هسته ای بگیر ..چون نی نی خیلی کوچیکه قبلا هم عکس رنگی ازش گرفتی خوب ...

میدونی فدات دکتر گفت باید ببینم اون کلیه کجاست تحلیل رفته یا نه؟اگه هستش کارکردش چجوریه بخاطر همین گفت از سه ماه به بعدش ازش بگیر ....من وشوهرم میخوایم اگه خدای نکرده مشکلی باشه توی همین بچگی اش حلش کنیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم راستش نمیدونم چرا بعضی اوقات تکرر ادرار میکیرش ولی بعضی اوقات خوبه...شب ادراریش خوبدشده بود اما دوروزه جاشو دوباره خیس میکنه..نگرانی این بچه تمومی نداره 😐

عاشقتم خدا
پسرم راستش نمیدونم چرا بعضی اوقات تکرر ادرار میکیرش ولی بعضی اوقات خوبه...شب ادراریش خوبدشده بود اما ...

الهی بمیرم برا پسرهامون....دکتر بگو این مشکل شب ادراریش یا بی اختیاریش قابل درمان هست یا نه؟؟

سلام هیچ مشکلی نداره من در کودکی هیدرونفروز داشتم ولی خانواده ام متوجه نشدن و کلیه سمت چپم از کار افتاده و کلا از بین رفته الان 33 سالمه ورزش میکنم حتی مکمل بدنسازی هم مصرف کردم تازه یک سال قبل متوجه شدم ک 32 ساله با یه کلیه زندگی میکنم   هیچ تاثیر منفی رو زندگیم نداشته ورزشمو کردم کوه رفتم بچه دار هم شدم هیچ فرقی نداره چه یک کلیه باشه چه دوتا خدای نکرده کلیه ک بخواد خراب شه هر دو با هم خراب میشه نشه خب نمیشه فقط باید مواظب فشار خون دیابت باشی چه 4 تا کلیه داشته باشی چه یکی 

دکترها دو سه باری بهم گفتن از مصرف پروتتین و نمک الکل خود داری کن خدا رو شکر نمک زیاد دوست ندارم الکل هم دوست ندارم ولی پروتین هم مکملشو میخوردم هم سفیده تخم مرغ و گوشت اینا هر چند مصرف پروتین زیاد رو کلیه ها فشار میاره حتی دوتا باشه

[QUOTE=232379153]سلام هیچ مشکلی نداره من در کودکی هیدرونفروز داشتم ولی خانواده ام متوجه نشدن و کلیه سمت چپم از کار اف ...[/QUOTE سلام ممکنه بیشتر توضیح بدید بعد۳۲سال سونوگرافی فقط کلیه راست ونشون میده یا اون یکی کلیه هست وخراب شده وکار نمی کنه؟چطور تشخیص دادند که براثر هیدرونفروز تخریب شده؟شاید مادرزادی تک کلیه بودید؟؟؟

عاشقتم خدا
[QUOTE=232379153]سلام هیچ مشکلی نداره من در کودکی هیدرونفروز داشتم ولی خانواده ام متوجه نشدن و کلیه ...

از طریق سونوگرافی و اسکن حالب سمت چب تا انتها مسدود است ادرا داخل کلیه جمع شده مثل یه مش اب میمونه هیچ کار خاصی انجام نمیده فقط اون پوسته رویش سالمه اجزای داخلیش بر اثر برگشت ادار از بین رفته دکتر گفت دست بهش نزن هر وقت دیدی اذیت میکنه یا اون موقع درش بیار بنداز دور 32 ساله با یه دونه کلیه زندگی میکنم  

از طریق سونوگرافی و اسکن حالب سمت چب تا انتها مسدود است ادرا داخل کلیه جمع شده مثل یه مش اب میمونه ه ...

الهی هیچ وقت به مشکل نخورید وهمیشه سالم باشید..سونوگرافی نشون داد یا اسکن؟

عاشقتم خدا