2777
2789

به نظرم این مسئله کرونا دیگه زیادی بزرگ و طولانی و مسخره شده هرچی بیشتر بهش توجه می کنیم و بیشتر درگیرش میشیم بعضی اوقات با خودم میگم اگه تا حالا رعایت نمی کردیم وضعمون بهتر از این بود 

چرا آمریکا که کشور پیشرفته ای از لحاظ بهداشت هس باید بیشترین کشته و مبتلا رو داشته باشه و کشوری مثل عراق که از لحاظ بهداشت ضعیفه اصلا جز 10 کشور اول کرونا نباشه چرا ایران باید باشه و افغانستان که بهداشتش ضعیف تره  نباشه؟ 

خب یه دلیلش میتونه وجود سیستم های پیشرفته ثبت آمارها باشه مثلاً توی یه کشوری مثل آمریکا آمار مبتلایان و فوتی ها دقیق ثبت میشه و توی کشورهای دیگه که چنین امکاناتی ندارن نمیتونن آمار دقیق بدن

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 

چون رفت آمد تو اون کشورا زیاده.بعدم جمعیت آمریکارو با ایران و افغانستان مقایسه نکن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب یه دلیلش میتونه وجود سیستم های پیشرفته ثبت آمارها باشه مثلاً توی یه کشوری مثل آمریکا آمار مبتلایا ...

نه بابا قربونت خود دولت عراق و افغانستان به آمریکا وصله 

حالا اصلا عراق نه کل کشورای عرب خود عربستان سعودی 

عربستان واقعا کشور تمیزی نیس من خودم رفتم اصلا بهداشت رعایت نمیشه یا مثلا دبی فقط پولدارن باهمون پول کشورشون و تمیز نگه میدارن وگرنه بهداشت و رعایت نمی کنن

چون رفت آمد تو اون کشورا زیاده.بعدم جمعیت آمریکارو با ایران و افغانستان مقایسه نکن

باشه هندوستان هم که جز پرجمعیت ترینه حتی از آمریکا جمعیتش بیشتره رتبه سوم و داره نه رتبه اول در ثانی بهداشتش هم ضعیفه

نه بابا قربونت خود دولت عراق و افغانستان به آمریکا وصله  حالا اصلا عراق نه کل کشورای عرب خود ع ...

یه احتمال دیگه اینه که بعضی کشورها به دروغ آمارشون رو پایین میگن که تا الان هم چندتا کشور رسوا شدن ولی به طور کلی کرونا اصلا شوخی بردار نیست من خودم چندتا از اطرافیانم مبتلا شدن یا حتی فوت شدن بله سخته ممکنه سال ها طول بکشه اما چاره ای نیست باید رعایت کرد به خاطر عزیزانمون

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
باشه هندوستان هم که جز پرجمعیت ترینه حتی از آمریکا جمعیتش بیشتره رتبه سوم و داره نه رتبه اول در ثانی ...

نمیدونم ولی فک کنم بعضی کشورا توریست زیاد دارن یا ژن هاشون در برابر ویروس ضعیفه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
یه احتمال دیگه اینه که بعضی کشورها به دروغ آمارشون رو پایین میگن که تا الان هم چندتا کشور رسوا شدن و ...

منم اطرافیانم مبتلا شدن اما اونا که حساس بودن بیشتر مبتلا شدن 

از جهت مردن هم هرکی تاحالا مرده از اطرافیان ما ایست قلبی بوده

بعدم خدایی مرگ حقه دیگه اینکه آدم زندگی نکنه که نمیره یه مقداری عجیبه