بچه ها خیلی دلمگرفته خودم کرماشاهیم شوهرم اصفهانی و اصفهانزندگی میکنم دو ساله ازدواج کردم یه بار با دل خوش نیومدم خونه مامانم هر موقع اومدم شوهرم زهرمارم کرده انقده بهونه میگیره سه ماه یه هفته میام انقده اعصابمو خورد میکنه میگم ای کاش نمیومدم.حالام کرمانشاهم اونروز انقده اعصابمو خورد کرد ک مامانم بهش حرف زد حالا کینه برده ب دل میخواد بیا دنبالم میگه خونه مامانت نمیام فلان جا وایمیسم خودت با تاکسی بیا تا بریم دلم میخواد بمیرم و ب زندگیم پایان بدم
وای خیلی بده درکت میکنم. سعی کن با حرف زدن دل شوهرتو به دست بیاری
هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد
دوست صمیمیم مثل شما ازدواج کرده یه استان دیگه سالی دوبار میرن شهرشون شوهرش خیلی سختشه وقتی هم برمیگردن تا یه هفته با هم قهرن
هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من نه سال طول کشید. ولی می ارزید الان خیلی راضی هستم. همیشه فکر میکردم ازش بدم میاد و بالاخره جدا میشم. الان میگم خوب شد جدا نشدم این این همه خوب بوده. مرد ها مدل دارند ولی تقریبا همه شون اقتدار طلب هستند. این خوب رعایت کنی عاشق خودت و خانوادت میشه.
ببین من خیلی روز های بدی داشتم. ده تا مشاور رفتم. هزار بار خواستم جدا بشم. نصف عمرم گریه میکردم. این حالی که الان دارم مدت زیادی طول کشید به دست آوردم. ولی سعی میکنم تیتر وار بهت بگم. شما از من جلوتر هستی سه سال ازدواج کردی و حتما روز های خوبی در انتظار داری
اولین قدم من که بعد از سه سال از ازدواجم انجام دادم گوش دادن به سی دی استاد حورایی در مورد ویژگی های مرد ها بود. و تازه اون موقع فهمیدم چقدر خراب کاری کردم و دقیقا کارهایی رو کردم که با همسرم وارد جنگ بشم. اون موقع ازش متنفر بودم ولی الان میگم خدا خیرش بده رفتار های من تحمل میکرده.