2777
2789
عنوان

واسه آخرین بار ببینمش؟

1106 بازدید | 51 پست

ببخشید اگه طولانیه

یه ماه با یه پسری آشنا شدم ولی نه ب قصد ازدواج فقط ب قصد دوست معمولی بودن، همه چی خوب بود خیلی مهربون دست و دلباز و کاری و پر تلاش و وضع مالی خوب همونی که میخواستم از هر نظر، منم کلی ب درد دلاش گوش میدادم بردمش دکتر واسه ریزش موهاش، باهاش رفتم لباس خریدم. خلاصه اونم خیلی محبت میکرد هم کلامی هم عملی همشم میگفت بریم بیرون و نمیذاشت دست تو جیبم کنم. تازه نامزدیش بهم خورده بود با خودم گفتم میتونم روش کار کنم که بهم دلبسته بشه ففط باید صبر کنم.

مثلا میگفت هوا خنک شد بریم دوچرخه سواری، یا مثلا میگفت با این وضع پیش بریم کم کم دوست میشیم چیکار کنیم فاصله رو حفظ کنیم؟ منم گفنم اره تو تتزه شکست خوردی باید اول با خودت کنار بیای، خوب شدی با هم اوکی میشیم اونم گفت باشه.

خیلی محبت داشت حتی نگاهش

ولی یهویی کمرنگ شد دیگه پیام نمیداد دیگه دیدنمون شد دو هفته یبار! منم ازش پرسیدم چیزی شده قربون صدقم رفت گفت نه و اینا

ولی یبار ک رفتیم بیرون گفت با یه دختره اشنا شدم فکر میکردم میتونم با کسی دوست بشم ولی نمیتونم چون از درون شکستم، نمیتونم کسیو بخوام، اینم دختر خوبیه خیلیی باهم حرف زدیم ولی هم مسیرش دوره هم حسی بهش ندارم بهش گفتم قطع ارتباط کنیم دختره گفته میخوام کنارت باشم تا خوب بشی.

فهمیدم تمام مدتی ک ب من پیام نمیداده و آنلاین بوده با اون حرف میزده خیلی حالم گرفته شد، اون قصد دوست داشتن منو نداشت ولی من سعی داشتم ب دستش بیارم.منم شمارشمو پاک کردم

پریروز زنگ زد گفت شمارمو پاک کردی؟ عکس واتساپت رفته برام. گفتم خب دیگه ارتباطی نداریم گفت حالا باید پاک کنی؟ بیا بیرون ببینمت، رفتیم دور زدیم با ماشین یه دو سه ساعتی ، اهنگ گوش دادیم و حرف زدیم، گفت نمیدونم چیکار کنم  با دختره دوست نمیشم نمیتونم شکننده شدم.

یجوری شده ک انگار من شدم فقط واسه درد دل کردنش، خودشم گفت منم جای تو بودم شماره رو پاک میکردم کار بدی نکردی

امروز میخوام بهش بگم نیم ساعت یهدساعت بیا بیرون، بعد ک رفتم دیدمش بگم گفتم واسه اخرین بار ببینمت خدافزی کنم.

دلم میخواد ب اشتباهش پی ببره و بفهمه ک از دستم داده، چون خیلی از مهربونیم تعریف میکرد میدونه ک خیلی محبت کردم بهش خیلی تشکر میکرد، بردمش دکتر گفت کاش میتونستن واسه تشکر برات طلا بخرم .

دوست ندارم پیام بدم خدافزی کنم دوست دارم حضوری باشه تا حس عذاب وجدان و از دست دادنو بهش بدم.

نمیدونم چرا اینارو اینجا نوشتم. دلم میخواست به یکی بگم

خیلی غمگینم. همونی بود ک میخواستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون در حقت بدی نکرده ک بخوای بهش ثابت کنی از دستت داده و باید پشیمون باشه 

همون اولش موضعش رو مشخص کرده 

تو نباید سریع دلبسته میشدی

اما در مورد اون دختر این دیدارهارو هم دیگ تموم کنین اون پسر مشخصه صرفا داره بااین دختر بااون دختر وقت میگذرونه فقط

نرو بابا بیخیال یه ماه فقط با هم بودین؟؟

اره ولی انگار که سالها همو میشناختیم

خیلی خوش میگذشت 

تاحالا با هیچکس همچین حسی نداشتم

فکر‌ میکردم چون تازه شکست خورده میتونم با محبت جذبش کنم 

نه عزیزم ایشون اصن همونی ک میخواسی نیس 

همونی ک میخواستی اونیه که بازیت نده و قصد رابطتون مشخص باشه و دوستت داشته باشه 😏😏

من اصن با تعریفاتون از همونی ک میخواستید مشکل دارم واقعا