2777
2789
عنوان

واسه آخرین بار ببینمش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 51 پست

این پسر گرگ بارون دیده اس و  خیلی قشنگ بلده برات نقش بازی کنه 

هیچوقت خودتو ب کسی ثابت نکن ب نظرم اصلا نری واسه اخرین بار بهتره و دیگه تمومش کن 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
نه عزیزم ایشون اصن همونی ک میخواسی نیس  همونی ک میخواستی اونیه که بازیت نده و قصد رابطتون مشخص ...

اخه اونم بازیش نداده از اول گفته دوست معمولی

این کاربری برای ۳نفره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رفتم شوهر الانم رو برای بار آخر ببینم چون ردش کرده بودم انقد اصرار کرد ک رفتم دیدمش الانم ازدواج ...

اون شما رو میخواسته اون گفته بری و اصرار کرده این اسی را نمیخواد مردا تو همون لحظه اول تکلیفشون با خودشون مشخصه نه مردا برای ازدواج هیچوقت اره نمیشه

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!

ببین اگه یه ماه بوده و دوست معمولی بودین که هیچ ولی انگاری اون تو رو وسیله قرار داده هم دختری هم سنگ صبورشی هم هر موقع خواست کات میکنه اگه میخوای ضربه نخوری ولش کن یا حرف دل واقعیتو بزن ببین چی میگه

اون در حقت بدی نکرده ک بخوای بهش ثابت کنی از دستت داده و باید پشیمون باشه  همون اولش موضعش رو ...

چرا بدی کرد

چون قرار بود صبر کنیم تا حالش خوب بشه

ولی یهویی رفت سراغ یکی دیگه

بنظر من بجای این فکرت روش کار کن مال خودت باشه چون بهت حسی نداره بنا به گفته خودت عذاب وجدان سهله سالی یبارم یادش نمیفتی تازه خودت میگی برا درد دل میخوادت پس نظری بهت نداره خیلی خودتو اذیت نکن 

اخه اونم بازیش نداده از اول گفته دوست معمولی

خب دیگه بدتر و نور علی نور...فک کن یکی عملا میگه قصد خاصی باهات ندارم بعد من میشینم تو رویاهام باهاش داستان میسازم تازه افسرده و ناراحتو و فلان و فلانم میشم...

منظور من در کل این بود تعریف خودمونو از همونی ک میخواستم باید تغییر بدیم چون زندگی فقط خوش گذرونی نیست یکی از  مهم ترین قسمتش علاقه و تعهده...

نه عزیزم ایشون اصن همونی ک میخواسی نیس  همونی ک میخواستی اونیه که بازیت نده و قصد رابطتون مشخص ...

فکر میکردم همونیه ک میخوام

واقن خیلی باهم خوب بودیم

همش میگفت کاش ۶ ماه دیگه باهات اشنا میشدم تا حالم خوب باشه

یا میگفت کاش دو سال پیش باهات اشنا میشدم 

ببین اگه یه ماه بوده و دوست معمولی بودین که هیچ ولی انگاری اون تو رو وسیله قرار داده هم دختری هم سنگ ...

اسی میخواد بره که اون عداب وجدان بگیره ولی مردا حتی وقتی قول ازدواج داده و پشیمون شدن عداب وجدانی نمیشن . این مال دختراس که دلشون نرم میشه بره اونم ممکنه بخواد سختش کنه و ازش بهره کشی کنه خطرناک میشه بدونه عاشقه دوتا حرف میزنه اتیششو تند میکنه و واویلا مصیبت . کاش بیخیال بشه اسی هر چن میدونم گوش نمیده 

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!

واقعا مطمئنی قضیه بهم خوردن نامزدی حقیقت داشته یا الکی از خودش درمیاره و اینجوری میخواد توجه وترحم دخترا رو جلب کنه، با همه حرف میزنه ک 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
ببین اگه یه ماه بوده و دوست معمولی بودین که هیچ ولی انگاری اون تو رو وسیله قرار داده هم دختری هم سنگ ...

سنگ صبورش بودم

اره منم دلم میخواد حرف دلمو بزنم بعد برم

حداقل دیکه بعدش نمیگم کاش اینجوری میکردم کاش اونجوری میکردم