2777
2789
عنوان

واسه آخرین بار ببینمش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 51 پست
خدا کنه . منم سر نماز برات دعا میکنم . تاپیک منو اولی و اخریشو بخون . کاش فراموشش کنی .‌کاش بتونی .. ...

مرسی از دلگرمیت

بهتر شدم، یکم فکر کردم دیدن ارزش نداره برم ببینمش

اگه عذاب وحدان میگرفت حداقل یه حالی ازم میپرسید

پیام میدم خدافزی میکنم بعدشم انفالو و شمارشم پاک

خدا کنه . منم سر نماز برات دعا میکنم . تاپیک منو اولی و اخریشو بخون . کاش فراموشش کنی .‌کاش بتونی .. ...

پیام دادم بهش

ازونجایی ک یکم فک کردم و ب این نتیجه رسیدم ک ذاتا دوست بی معرفتی هستی فقط وقتی حوصلت سر میره یاد آدم میفتی یا فقط وقتی ک نیاز ب درد دل داری حال طرفو میپرسی، تصمیم گرفتم دیگه کلا قطع ارتباط کنیم.
ولی گفتم ایندفعه قبلش خدافزی کنم ازت

واست آرزوی موفقیت میکنم
امیدوارم هرچی زودتر ب آرامش درونی برسی🙂

سریع قبول کرد! انتظار داشتم حداقل بگه نه ببخشید یه مدت کم پیدا بودم، سریعم شمارمو پاک کرد!!!

Salam nazare lotfete vali bi marefat nistam sharayet torie k ba kesi kari nadaram ziad

Harjur maayeli dar kol

Vali to ba marefat budi khodae

Damet garm.

فک میکردم حداقل انقدی واسش ارزش داشته باشم که بخواد پشیمونم کنه!!! باورم نمیشه، دستام میلرزید پیام میدادم. باورم نمیشه خدایا

چی فک میکردم چی شد!!

حیف اونهمه وقتی ک گذاشتم پای حرفاش، خوب شد نرفتم ببینمش خیلی ضایع میشدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیام دادم بهش ازونجایی ک یکم فک کردم و ب این نتیجه رسیدم ک ذاتا دوست بی معرفتی هستی فقط وقتی حوص ...

بهترین کارو کردی عزیزم ❤ولی خیلیم امیدوارم‌نباش دوباره برنگرده . ۱ ماه دو ماه دیگه میاد شک نکن. میدونم نمیکنی .‌چون هزار بار به هزار نفر دوستام دختر خاله و خواهرو همکلاسی و نینی سایتی  ... گفتم ولی نکردن ولی اگر میخواهی به خودت کمک کنی این رابطه را جدی نکن فدات . این به شما ضربه میزنه. بازم دوس داشتی برای من پیام بده خواستی دردو دل کنی اینا. مواطب خودت باش و خدارو شکر کن تا زوده و وابسته نشدی رفته و دعا کن با یه عالم حرف جالب برنگرده و ...

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
بهترین کارو کردی عزیزم ❤ولی خیلیم امیدوارم‌نباش دوباره برنگرده . ۱ ماه دو ماه دیگه میاد شک نکن. میدو ...

نبابا برنمیگرده ، چون سرش گرم یکی دیگس

من انقد ساده بودم وقتی اومد بهم گفت با یه دختر دیگه آشنا شدم همون موقع باید میرفتم! ولی موندم گفتم حالا شاید اشتباه کرده.

اگه ذره ای براش ارزش داشتم یه تلاشی میکرد

ببین تا جواب داد شمارمو پاک کرد!!! 

بازم بهم ثابت شد ک پسرا فقط حرف میزنن تمامممم محبتشونم واسه اینه که مارو به دست بیارن تا نیاز جنسیشونو برطرف کنن

وقتی فهمید به این زودی خبری نیست سرد شد

یه ماه خیلی خوش گذشت بهم، فقط تو یه ماه اونجوری شیفته اش شدم، خجالت اوره با این سن انقد ساده بازی دراوردم

خدارو شکر ک بازم کمکم کرد عزت نفسمو حفظ کنم

نبابا برنمیگرده ، چون سرش گرم یکی دیگس من انقد ساده بودم وقتی اومد بهم گفت با یه دختر دیگه آشنا شدم ...

❤ ولی رفتار هیچ مردیو انقدر اسون پیش بینی نکن ! 

مردا موجودات عجیبین.

اونا چیزی را که از دست بدنو هیچوقت فراموش نمیکنن

بعد ممکنه تلاشم بکنن بدستش بیارن و تلافی کنن 

خیلی کارا ممکنه بکنن

ولی قطع یقین هیچکدوم از اینکه ما زنا بهشون بگیم خوب دیگه خدافظ خوششون نمیاد!

شک نکن بهشون خیلی برمیخوره این برخوردنه بخاطریکه دوسمون دارن حتما نیستا ممکن بود اگر ما خدافظی نمیکردیم اون اصلا بعدها یادش نمی افتاد یکی بنام ما تو زندگیش بوده . میدونی چی میگم . مردا از ترد شدن بدشون میاد ازینکه یه دختر بگه خدافط حالا اون هر کی باشه ...

بعد ممکنه کاری که این کردو کنن بگن خوش اومدی ممکنه نه بخوان طرفو برگردونن و نان درسی بهش بدن که یادش نره ! این درس میتونه از عاشق کردنو و اذیت کردن اون باشه تا هر چیز بد و بدتر . شایدم چند روز بعد اونی که ابراز بی خیالی کرده دوباره بخواد یادش بیوفته یکی مونده که تلافیشو نکرده برگرده و از اول ...

ایناش مهم نیست مهم اینه شما فقط بدونی مردی که ادمو دوس داره این خصوصیت هارو نداره حتی اون شوهر من که گفتم باز منو دوس داره این دوس داشتن برای خیلی چیزا میتونه باشه بهره کشی سو استفاده و... اینم مهم نی مهم اینه بدونی مردی که به هر جهت بخواد بمونی اینجوری که این رفتار کرده نمیکنه . همینو درک کنی بردی 

اومدم محلش نده اگرم میتونی مسدودش بکن . البته این نظر من بود . امیدوارم موفق باشی عزیزم❤

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
❤ ولی رفتار هیچ مردیو انقدر اسون پیش بینی نکن !  مردا موجودات عجیبین. اونا چیزی را که از دست ...

ازین زاویه نگاه نکرده بودم درسته، منم شناختی رو اون ندارم از کجا معلوم نیاد بعدا کرمشو بریزه

ممنون ک تجربه هاتونو بهم گفتین❤