2777
2789

من شش ماهی میشه گه ازدواج کردم اوایل برای هردومون‌یه سری چیزا سخت بود اما همسرم الان خیلی راحت نیاز جنسیش و میگه و براورده میشه ولی برای من خیلی سخته که‌بیان کنم! گاهی اوقات خیلی بهم فشار میاد و حتی فکر خودارضایی هم به سرم میزنه‌اما از گفتن اینکه نیاز جنسی من و براورده‌کنه‌خیلی سخته چیکار باید کنم؟!!!!راه حل بدید  

خیلی راحت بهش بگو شوهرته این چیزا خجالت نداره

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی بگه شورت قرمز سایتو اتیش میزنماااا😡😨😨😨

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

خجالت نداره فدات راحت باش ن حرامه ن زشت طبیعیه و حق هر ادمیه اولش سخته بعد کم کم عادی میشه براتون تازشم اگ بیان کنی شوهرتم خوشحال میشه ک باش راحت بودی و نیازتو برطرف کرده 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!

دامن بپوش  نپتون بکش

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

اخ من نمیدونم شماها چرا انقد با شوهراتون تعارف دارین بابا شوهرته،من والا قبل ازدواجم با هیچ مردی دوستی نداشتم ولی با شوهرم از اولشم خجالت نداشتم البته بگما من 24سالگی ازدواج کردم شاید چون پخته تر بودم