2777
2789
شاطرم نان میدم به حلق الله    

خدا قوت . خدا برکت به کارتون. اون برادرشوهرمنم که شفا گرفت شاطره. البته برا ۶ سال پیشه. الان تعمیرات کولرگازی هستن

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب همانطور که عقاید و فرهنگ خیلی ها برای ما مسخره هست  فرهنک و عقاید ما هم میتونه مسخره باشه ...

گمون نکنم تو دین و احکام فقهی ما چیزی برای تمسخر وجود داشته باشه. چرا که داریم میبینیم خیلی ها دارن ب اسلام روی میارن

در خصوص بند اول باید عارض بشم اینها بعد از اسلام مسائل فقهی را بیان نمودن و در آن زمان همان تطهیر با ...

در خصوص جوابتون به بند اول: طهارت با آب صرفا به معنی رفع نجاست نیست. مثلا خوردن خون انسان نجس است. این نجاست با خوردن آب تطهیر نمیشه، بلکه اصولا نباید خورده بشه.

در خصوص بند دوم: صحبت من این نبود که چرا اسلام از سرزمین اعراب شروع شده، بلکه حرفم اینه که در بعد زمان همه چی نسبیه. همون اسلامی که برای اعراب جاهل اون زمان آمده، میتونه برای اعراب این زمان هم باشه. چرا؟ چون اعراب ۱۰۰۰ سال دیگه به اعراب زمان حال میگن اعراب دوران جاهلیت. همانطور که شما به اعراب صدر اسلام میگید اعراب دوران جاهلیت.

امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم. 

مسلمانی باشیم که انسانیت و انسان گونه زندگی کردن رو احساس نکنیم چ فایده 

از کجا متوجه شدی که استارتر مسلمان بدون انسانیت هست؟

مگه هر مسلمانی خارج از انسانیته؟

خدا قوت . خدا برکت به کارتون. اون برادرشوهرمنم که شفا گرفت شاطره. البته برا ۶ سال پیشه. الان تعمیرات ...

ارزو میکنم هیچ کس در شر و بدی گرفتار نشه که بخواد شفا بگیره .... خوبه که به حالت اولیه خودش برگشت خوشحالم ...

ارزو دارم اینقده تلاس انسانی داشته باشیم که با عملمون بتونیم ایرااااااااااااااانی به مراتب بهتر و با اقتدار تر داشته باشیم   

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐
از کجا متوجه شدی که استارتر مسلمان بدون انسانیت هست؟ مگه هر مسلمانی خارج از انسانیته؟

بنده اینو گفتم ایا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐
ارزو میکنم هیچ کس در شر و بدی گرفتار نشه که بخواد شفا بگیره .... خوبه که به حالت اولیه خودش برگشت خو ...

الهی امین. من خودم اگر دچار گرفتاری میشم اینقدر به امتحان الهی اعتقاد دارم که باعث ارامشم میشه. شرو وبدی از هر کسی دور باشه انشالله

در خصوص جوابتون به بند اول: طهارت با آب صرفا به معنی رفع نجاست نیست. مثلا خوردن خون انسان نجس است. ا ...

بنداول :عجبا یعنی عقل انسان با این تفسیرت هیچ نقشی نداره با این مثالت 

بند دومت: منکه همون اول گفتم این مختص خود اعرابه تا همیشه 

چون ماقبل همه اینها برترین های جهان بودیم در همه چیز 

گمون نکنم تو دین و احکام فقهی ما چیزی برای تمسخر وجود داشته باشه. چرا که داریم میبینیم خیلی ها دارن ...

منم دعا میکنم به واقعیت اینگونه باشه نه به شعااااااار چون خودمم یکی از همینها اما دلم میسوزه که به واقعیت اسلامو نمیبینم فقط شعاره   

بنداول :عجبا یعنی عقل انسان با این تفسیرت هیچ نقشی نداره با این مثالت  بند دومت: منکه همون اول ...

کافیه خودمونو باور کنیم به خدا تورم و گرونی همه جا هست عموی شوهرم بعد ۱۳ سال از المان برگشته اوایل میگفت قدر اینجا رو بدونین ما خندمون میگرفت چون فکر میکردیم بدبخت تر ما وجود نداره یعنی وقتی از اونجا میگفت خیلی خدا رو شکر کردم ک حداقل اینجام. اگر کسی از اطرافیانت خارج میشینن بپرسی بهتون میگن چ خبره.

الهی امین. من خودم اگر دچار گرفتاری میشم اینقدر به امتحان الهی اعتقاد دارم که باعث ارامشم میشه. شرو ...

همیشه اگر بگویم خدا میبیند بهترین رفتار ئ اعمال از همه مردم ساطح میشه ......... من هم میگویم خدا میبیند 

منم دعا میکنم به واقعیت اینگونه باشه نه به شعااااااار چون خودمم یکی از همینها اما دلم میسوزه که به و ...

اونایی که شعار میدن تکلیفشون کاملا معلومه. 

نه اینو نگفتی  سوال من دومی هستش  نمیشه هم مسلمان بود هم انسان؟

اول یاد بگیر سالو با سوال جواب نده 

دوم اینکه بخون طرف مقابل چی نوشته فقط دنبال این نباشیم که چطور جوابشو بدیم 

چرا که نشه خیلی هم عالیه و خودمم سعیم و تمام تلاشم بر اینه واقعی واقعی   

اما حرف من اینه اینهمه دم از اسلام و مسامونی میزنیم چرا در دنیای واقعی و جامعه اینو نمیبینم 

کلافگی من اینه ؟