2777
2789
دقیقا ، حرف حق 

براشون دعا کنیم دلم میسوزه براشون ب خدا مقصر نیستن ی عده از خدا بیخبر اینا رو اینطوری کردن. من میگم لااقل هیچ سودی برات داشته باشه همون ارامش بعد نماز همون ذکر صلوات باعث ارامشت که میشه. میری حرم ائمه چقدر سبک میشی.

قبل رفتن به حرم ائمه میگم میرم اینو میخام اونو میگم کلا یادم میره چه خبره. سبک بال میشم.

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
[QUOTE=277345923]انسانت مقدم هست بر هر دینی  انسانم ارزوست     میشه هم انسان بود، هم ...

بله صد در صد موافقم عرض بنده بیشتر عکس این موضوع بوده ک  کسایی میرن پیشت دین قایم میشن 

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله صد در صد موافقم عرض بنده بیشتر عکس این موضوع بوده ک  کسایی میرن پیشت دین قایم میشن

اگر کسی دیندار باشه پشتش قایم نمیشه . احتمالا اون افراد عمروعاص های زمانه اند که هیچکس منکرشون نیست.

چه ربطی داشت

مسلمانی باشیم که انسانیت و انسان گونه زندگی کردن رو احساس نکنیم چ فایده 

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐
براشون دعا کنیم دلم میسوزه براشون ب خدا مقصر نیستن ی عده از خدا بیخبر اینا رو اینطوری کردن. من میگم ...

افرین ، چه دل پاکی داری ، من همش عصبی میشم وقتی یکی میگه انسانیت ، میگم مگه از امام علی انسان تر هم  داریم تو دنیا 

فکرنمیکنم بحث ما نتیجه ای داشته باشه چون اصلا ازاول هم منظور ازکامنت شما تواین تاپیک‌ رو نفهمیدم که ...

نمیدونم شاید بنده به جهت سر شلوغی کامنت اشتباه فرستادم ..... ولی همچنان مسرم به انساینت قبل از هر دین   

افرین ، چه دل پاکی داری ، من همش عصبی میشم وقتی یکی میگه انسانیت ، میگم مگه از امام علی انسان تر هم ...

فدات شم. خدا کمکمون کنه با ابرو از دنیا بریم . نه با چمدون خالی و شرمنده امامانمون بشیم. 

دقیقا فکر میکنن دیگه اگه با دین مخالفت کنن روشنفکر واقعین اگه انسانیت از نظر شما اینه که بیای بقیه ...

آیا برداشت شما از یه نیم جمله بنده اینهمه طول و تفسیر داشت!!!!!! و معنی اینها رو میداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

نمیدونم شاید بنده به جهت سر شلوغی کامنت اشتباه فرستادم ..... ولی همچنان مسرم به انساینت قبل از هر دی ...

شغل شما چی هست ؟

اگر دوست داشتین پاسخ بدین.

دو سوال؟ ۱- در دوران ایران باستان مسئله طهارت و دوری از نجاست چگونه مطرح میشده؟ میدونیم که بر اساس ...

در خصوص بند اول باید عارض بشم اینها بعد از اسلام مسائل فقهی را بیان نمودن و در آن زمان همان تطهیر با اب بوده 

در خصوص بند دوم اگر غیر از این بود پیامبری در سرزمین دیگر خدا میفرستاد

براشون دعا کنیم دلم میسوزه براشون ب خدا مقصر نیستن ی عده از خدا بیخبر اینا رو اینطوری کردن. من میگم ...

این زائده فکری ماست الان اگر تو هندوستان گاوی را چوب بزنی یا  بی احترامی کنی بدترین برخوردو باهات میکنن مردم یا تو ژاپن شینتو وووو

این زائده فکری ماست الان اگر تو هندوستان گاوی را چوب بزنی یا  بی احترامی کنی بدترین برخوردو باه ...

متوجه نشدم . ما فرهنگ خودمون با عقاید خودمون رو داریم. متوجه ربطش نشدم. خدا کمک همه مون بکنه .

متوجه نشدم . ما فرهنگ خودمون با عقاید خودمون رو داریم. متوجه ربطش نشدم. خدا کمک همه مون بکنه .

خوب همانطور که عقاید و فرهنگ خیلی ها برای ما مسخره هست 

فرهنک و عقاید ما هم میتونه مسخره باشه برای خیلی ها اینو قبول  داری