2777
2789
اسی باد صبا رو نصب کن که اذان بگه هر وقت صدای اذان و شنیدی زود وضو بگیر و شروع کن به نماز  من ...

ممنون عزیزم الان خوب شدم این تایپیک برا بعد زایمانمو خستگی و اینا بوده احتمالا

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
انسانت مقدم هست بر هر دینی  انسانم ارزوست    

چرا تا حرف از دین میشه بعضی‌ها سریع میگن انسانیت 

خدا دین اسلام رو برای پرورش انسان و گسترش انسانیت آورده ، بدون خدا نمیشه به انسانیت رسید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازاحکامشون هست درکتاب وندیداد هست

ولی خوب جواب دادی افرین مشخصه با مطالعه هستی ـ.... بعضیا هر چی شنیدن به دهنشون میاد خیلی هم پر ادعا هستن😑😑🤕انسان نما😂😅

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی

عرض بنده رو بد متوجه شدین ..... انسانیت مقدم بر هر دینه پس قبل از اینکه دیدندار باشیم به معنای ئاقعی ...

اسلام اومد تا انسانیت رو به انسانها آموزش بده

دین من انسانیته چیه ! فقط یه چی یاد گرفتین همه جا میگین

از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد/تو زرنگ باش و از او نسل علی دوست بخواه😊
چرا تا حرف از دین میشه بعضی‌ها سریع میگن انسانیت  خدا دین اسلام رو برای پرورش انسان و گسترش ان ...

هر کی این حرف و زد بدونید احتمال زیاد از انسانیت به دوره😂😂😅دیدم که میگم

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی

متاسفانه اینا مقصر نیستن . مقصر کسانی هستند که روی حماقت بعضیا خساب باز کردن و دارن هر اراجیفی رو به ...

دقیقا فکر میکنن دیگه اگه با دین مخالفت کنن روشنفکر واقعین

اگه انسانیت از نظر شما اینه که بیای بقیه رو مسخره کنی و احمق ببینی و عقاید خودتو تو سر بقیه بکوبی من حالم از انسانیت بهم میخوره 

ممنون عزیزم الان خوب شدم این تایپیک برا بعد زایمانمو خستگی و اینا بوده احتمالا

الهی😁😅الانم پاشوووو ❤قبول باشه و التماس دعای فراوون

تاپیک چند سال پیش چجوری بروز شد؟ 😅😅

الان اذان گفت بریم نمازبخونیم منم خودم کاهل نمازم حالم بده،همش میگم اگه بمیرم میخوام نماز قضاهامو چی ...

عزیز دلم التماس دعای زیاد. من به واسطه نماز امام جواد ع برای شفای برادرشوهرم خوندم دقیقا شبیه معجزه بود تصادف کرده بود تو کما دیده بود من دارم از امام جواد براش شفاعت می طلبم. همون لحظه من تو خونه مشغول دعا. تا ب هوش اومده بود میگفت من خونه داداش بودم زنداداش داشت با ی اقایی درمورد من حرف میزد.

الله اکبر از قدرت خدا

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
فلسفه وجودی دین به جهت اینکه اعراب بسیار جاهل بودن و بسیار کثیف و تنبل بیشتر کلا برای اونها بوده&nbs ...

دو سوال؟

۱- در دوران ایران باستان مسئله طهارت و دوری از نجاست چگونه مطرح میشده؟ میدونیم که بر اساس دین اسلام تمیزی معادل طهارت نیست.

۲_ از کجا میشه اثبات کرد که دین مختص اعراب کدام دوره جاهلیت بوده؟ با توجه به اینکه اعراب سال ۲۰۲۳ نسبت به اعراب ۱۰۰۰ سال آینده، اعراب دوران جاهلیت محسوب میشوند.

لطفاً هرچیو هر جا شنیدید بیخودی همه جا نگید بقیه فکر نمیکنن شما روشن فکرید آقا !!!  کامنت شما ...

الان مشکل پستم چیه ؟؟ 

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐
اسلام هم از انسانیت جدا نیست ! خداروشکر مسلمانم

مگه من جدا کردم گفتم مقدمه !!!!!!!!!!!!!!

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐