2777
2789
احکام دشتان یاهمون زن حائض در زرتشت بسیار سخت گیرانه هست فقط به این موضوع ختم نمیشه،بله ایرانیان باس ...

چهل پنجاه سال قبلو با الان داری مقایسه میکنی  واااااااقعا ؟؟؟ میدونی یه ایرانی در سطح جوامع بین المللی از چه ارج و قربی برخوردار بود و الان چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم شماهم درمورد زرتشتی ها ازمنابع معتبربخون،میدونی که زنا بعد عادت ماهیانه باید خودشونو باادرار گ ...

کدوم‌کتاب از کدوم مورخ یا نویسنده ؟؟؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
عرض بنده رو بد متوجه شدین ..... انسانیت مقدم بر هر دینه پس قبل از اینکه دیدندار باشیم به معنای ئاقعی ...

فکرنمیکنم بحث ما نتیجه ای داشته باشه چون اصلا ازاول هم منظور ازکامنت شما تواین تاپیک‌ رو نفهمیدم که این شعار انسانم آرزوست چه ربطی به کسی داره که درباره ی نماز پرسیده

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
انسانت مقدم هست بر هر دینی  انسانم ارزوست    

اسلام هم از انسانیت جدا نیست ! خداروشکر مسلمانم

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی

کدوم‌کتاب از کدوم مورخ یا نویسنده ؟؟؟

ازاحکامشون هست درکتاب وندیداد هست

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
انسانت مقدم هست بر هر دینی  انسانم ارزوست    

لطفاً هرچیو هر جا شنیدید بیخودی همه جا نگید بقیه فکر نمیکنن شما روشن فکرید آقا !!! 

کامنت شما ربطی به موضوع تاپیک نداشت ایشون سوال دیگه ای پرسیدن

فکرنمیکنم بحث ما نتیجه ای داشته باشه چون اصلا ازاول هم منظور ازکامنت شما تواین تاپیک‌ رو نفهمیدم که ...

متاسفانه اینا مقصر نیستن . مقصر کسانی هستند که روی حماقت بعضیا خساب باز کردن و دارن هر اراجیفی رو به خوردشون میدن. بالاخره کسی منکر قران و دین حضرت محمد نباید باشه.

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند

یه نفر اومده داره در مورد نمازش سوال می پرسه 

الان انسانیت و اینا چه ربطی داره؟ دوست عزیز نماز یه مسئله ای بین بنده و خداش هست 

واقعا متوجه نیستین به هم زدن این ارتباط خیلی کار زشتی هست؟ شما اگه دوست نداری نماز نخون کسی چاقو زیر گلوت نذاشته

ضمنا خیلیا از ماها انسلن تر هستن(خودمو گفتم،به کسی بر نخوره)

اسی باد صبا رو نصب کن که اذان بگه هر وقت صدای اذان و شنیدی زود وضو بگیر و شروع کن به نماز 

من الان یه ربع از اذان بگذره نماز نخونم استرس میگیرم

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی

الان اذان گفت بریم نمازبخونیم منم خودم کاهل نمازم حالم بده،همش میگم اگه بمیرم میخوام نماز قضاهامو چیکارکنم