2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انسانت مقدم هست بر هر دینی  انسانم ارزوست    

چه ربطی داشت

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

من خودمم متاسفانه اینطوری شدم اگه اول وقت بخونم خوبه اما اگه نخونم تنبلیم میاد😑

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
چه ربطی داشت

فلسفه وجودی دین به جهت اینکه اعراب بسیار جاهل بودن و بسیار کثیف و تنبل بیشتر کلا برای اونها بوده 

هر کدام از فریضه های دینی ریشه یابی کنیم نشان از تمیزی و نظافت و سلامتی جسم و روح هست .... که همه این اداب قبل از اسلام در ایران باستان اجرا میشده 

یکم تحقیق کن بابت نماز روزه و دعا ووووو ببین تو هزاره چندم قبل از میلاد ایرانی ها و زرتشتی ها اجراش میکردن با نه 

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐
فلسفه وجودی دین به جهت اینکه اعراب بسیار جاهل بودن و بسیار کثیف و تنبل بیشتر کلا برای اونها بوده&nbs ...

عزیزم شماهم درمورد زرتشتی ها ازمنابع معتبربخون،میدونی که زنا بعد عادت ماهیانه باید خودشونو باادرار گاو پاک‌میکردن وخیلی چیزای دیگه

عزیزم شماهم درمورد زرتشتی ها ازمنابع معتبربخون،میدونی که زنا بعد عادت ماهیانه باید خودشونو باادرار گ ...

همینی که گفتی منبع بده ببینم ؟؟؟؟؟؟؟؟

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐
عزیزم شماهم درمورد زرتشتی ها ازمنابع معتبربخون،میدونی که زنا بعد عادت ماهیانه باید خودشونو باادرار گ ...

یا خدا اینو از کجات در اوردی 

یعنی اب نبود پارچه نبود 

در اون زمان اروپایی ها اومدن دوش حمام و استحمامو از  ایرانی ها یاد گرفتن بخاطر کثیف بودنشون بوده که الان بهترن ادکن و عطر مال فرانسه و کشورهای اروپاییست ریشه اون در همین نداشتن حموم بوده !!!!!!!!!!!!     

همینی که گفتی منبع بده ببینم ؟؟؟؟؟؟؟؟

اول که من فکرکردم شماخانوم هستین که اون حرف رو زدم دوم این که منابع این قضیه تو خود وندیداد هست اگربه وندیداد دسترسی ندارید کتاب سددربندهش رو بخونید

اول که من فکرکردم شماخانوم هستین که اون حرف رو زدم دوم این که منابع این قضیه تو خود وندیداد هست اگرب ...

بنده نخوندم حتما یه دلیل پزشکی داشته اگر هم بوده حتما میرم و مطالعه میکنم 

اما شما پست دوم بنده رو خوندی ؟؟؟؟ 

بنده نخوندم حتما یه دلیل پزشکی داشته اگر هم بوده حتما میرم و مطالعه میکنم  اما شما پست دوم بند ...

احکام دشتان یاهمون زن حائض در زرتشت بسیار سخت گیرانه هست فقط به این موضوع ختم نمیشه،بله ایرانیان باستان پیشرفته بودن اما فقط شاهان وشاهزادگان این امکانات رو داشتن،تاهمین چهل پنجاه سال پیش همه ی خونه ها حمام نداشتن, زرتشتی هاهم دعا ونماز دارن اما خیلی سخت گیرانه تر تز اسلام،این خانم درمورد نمازسوال پرسیده شما یه مطلبی گفتین که واقعا ربطی نداره یعنی اگر کسی مسلمان باشه انسان نیست ولی اگه دینش زرتشت باشه انسانه؟

احکام دشتان یاهمون زن حائض در زرتشت بسیار سخت گیرانه هست فقط به این موضوع ختم نمیشه،بله ایرانیان باس ...

عرض بنده رو بد متوجه شدین ..... انسانیت مقدم بر هر دینه پس قبل از اینکه دیدندار باشیم به معنای ئاقعی انسان باشیم 

بابت ادرار گاو باید عرض کنم : تو هر مقطعی عیب و ایراد هست چه خوبه که بابت رفع این عیب و ایراد باعث پیشرفت مردم و جامعه باشیم نه پسرفت و این همه پس رفتگی !!!!!!!!!

خوردن پیشاب شتر در میان بزرگان اسلام هم مرسوم و درمان بخش بوده است تا جایی که علی ع پیشاب شتر رو مفید تر از شیر شتر میدانستند ،؟؟؟؟