2777
2789
اول یاد بگیر سالو با سوال جواب نده  دوم اینکه بخون طرف مقابل چی نوشته فقط دنبال این نباشیم که ...

اگر شما خودت من خودم همسایم خودش بچم خودش هر کسی خودش دنبال همین باشه دنیا جای بهتریه. من خودم حتی ب پسر بزرگم اجازه نمیدم تو دلش ب کسی فحش بده چون این انرژی منفی درحال گردشه تا به یکی برخورد کنه. برا همین همیشه برای همه دعای خیر میکنم حتی اگر دوسم نداشته باشن چون قدرت تاثیرش خیلی بالاست

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
اونایی که شعار میدن تکلیفشون کاملا معلومه. 

منم عین خیلی مردم عادی و شما هم مسلمان هم اهل دین اما این برام سواله 

اگر این حرفت درسته و شعار نیست چرا نمیبینیم اثرات اینهمه رافت و اسلامیتو در جامعه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم عین خیلی مردم عادی و شما هم مسلمان هم اهل دین اما این برام سواله  اگر این حرفت درسته و شعا ...

اگر ببینده باشین دیده میشه. رکود و تورم ربطی به این صحبت نداره ها بحث رافت هستش.

کافیه خودمونو باور کنیم به خدا تورم و گرونی همه جا هست عموی شوهرم بعد ۱۳ سال از المان برگشته اوایل م ...

زیاد دارم بحث انسانیت هست که اونها بدون دین چقدر انسانیت دارن حتی برای حیونها گاهی مستندات شبکه مستندو ببین یکم سبک سنگین کن میفهمی معنی انسانیتو از ادمهای بی دین !!!!!!!!!!!!!!!!!

اما ما چی فقط شعااااااااااااااااااااااار لعنتی   

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐
بنداول :عجبا یعنی عقل انسان با این تفسیرت هیچ نقشی نداره با این مثالت  بند دومت: منکه همون اول ...

بند اول: این فقط یک مثال بود برای رد این موضوع که تطهیر همان شستن با آبه. اما اگر هنوز این مورد براتون ابهام داره مثال دیگری میزنم. برای نماز باید وضو گرفت. نمیشه بری حمام و بگی خوب من دیگه تمیزم برم نماز بخونم. در ثانی، گاهی ما مجبور به تیمم با خاک هستیم. از نظر زیست شناسی خاک تمیز محسوب نمیشه چون پر از میکروارگانیسم‌های بیماری‌ زاست. ولی ما برای طهارت و رفع نجاست از اون استفاده می‌کنیم. در مجموع میخوام بگم، اگر در ایران باستان از آب استفاده میکردن، این آب میتونسته اونها رو تمیز کنه. ولی دین که فقط نمیخواد شما تمیز باشین. گاهی باید برای یک عمل معنوی مثل نماز خوندن یا تغذیه درست طوری دیگه ای رفتار کنید.

بند دوم:  ما جز اسلام دین‌های دیگری هم داریم که پر طرفدار هستن. مثل مسیحیت. اگر مسیحیت مختص اعراب بوده چرا اینهمه در اروپا گسترش پیدا کرد.

منم عین خیلی مردم عادی و شما هم مسلمان هم اهل دین اما این برام سواله  اگر این حرفت درسته و شعا ...

اگر من ببینم پدرم صابخونه است داره پدره مستاحره در میاره باهاش صحبت میکنم بر میگرده از کارش. اگر هر کسی نسبت به خونواده خودش مسئول باشه درست میشه. الان قیمت اجیل خوب تو مشهد اجیل هفت مغز ۱۷ شهریور ۴۰۰ تومنه.

چرا تو تهران همونو ی میلیون میفروشن؟ همیناست که ب هم رحم نمیکنیم

زیاد دارم بحث انسانیت هست که اونها بدون دین چقدر انسانیت دارن حتی برای حیونها گاهی مستندات شبکه مستن ...

کاش اندازه ای که حیوناشون براشون مهمن کمی به انسان هاشون میرسیدن . کاش میشد حرفای عموی شوهرم براتون ویس کنم اخه نوشتنش دو روز طول میکشه

اگر ببینده باشین دیده میشه. رکود و تورم ربطی به این صحبت نداره ها بحث رافت هستش.

بنده ایا صحبتی از تورم کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بنده در دنیای واقعی دروغ گفتن رشوه گرفتن درک همنوع نداشتن کلاه سر هم گذاشتن ووووو وووو هزاران چیزهایی که هر روز من و تو و همه ما میبینیم را گفتم 

اگر شما خودت من خودم همسایم خودش بچم خودش هر کسی خودش دنبال همین باشه دنیا جای بهتریه. من خودم حتی ب ...

دعای خالی کافی نیست تلاش انسانی باید نمود باید زحمت کشید برای حفظ اسلام باید تلاش نمود نه فقط دعا 

که خیلی ها فقط به همین دعا اکتفا میکنن بدون علم اموزی 

بنده ایا صحبتی از تورم کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بنده در دنیای واقعی دروغ گفتن رشوه گرفتن درک همنوع ...

درسته کاملا موافقم با صحبتتون. همونم بر میگرده به همینی که از کنار هیچ چیزی راحت رد نشیم. اقا یکی رشوه میگیره یکی گرون فروشت یکی کم فروشه اینا باید هرکسی از خودش شروع کنه.

دعای خالی کافی نیست تلاش انسانی باید نمود باید زحمت کشید برای حفظ اسلام باید تلاش نمود نه فقط دعا&nb ...

گفتم که من مسئول پسر خودم و خونواده خودمم. تمام تلاشم رو دارم میکنم. هر کسی مسئول انسانیت ادمای اطرافش باشه درست میشه

حالا چرا دین زیبای اسلام و ول کروی چسبیدید به تحقیق راجع به زرتشت    

چند وقته پیش متوجه شدم اونور ابیا تو نشست هاشون دارن میگن واقعه عاشورا جنگ دوتا پسر عمو بوده و ب ما ربطی نداره

ببین چطور روی حماقت بعضیا حساب میکنن این اراجیفو تحویل میدن

اول یاد بگیر سالو با سوال جواب نده  دوم اینکه بخون طرف مقابل چی نوشته فقط دنبال این نباشیم که ...

ممنون بابت توصیه هاتون،من سوالتونو با سوال جواب ندادم 

استفهام انکاری کردم یعنی در سوالم جواب مشخص بود

درود بر شما ایشالا در مسیرتون موفق باشین ولی خواستم بگم نوع نوشتارتون طوری بود که شاید شبهه بندازه تو دل بقیه