2777
2789

نه فایده نداشته

ولی میگن باید سردی بخوری و ترشی و اینا

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر دوس نداری؟؟

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...
نه فایده نداشته ولی میگن باید سردی بخوری و ترشی و اینا

برعکس باید گرمی بخوره برا پسر زایی لبنیات هم حذف

برا دختر باید سردی خورد

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔

رژيم تخم هويج بگير

روزهاي پريود، ا ليوان دمنوش تخم هويج با نبات بخور

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

[QUOTE=153434932]برعکس داری میگی .باید کرمی بخوره[/QUOTE😂😂😂😂😂😂

اوا ببخشید من اشتباه متوجه شدم از بقیه پس

[QUOTE=153434932]برعکس داری میگی .باید کرمی بخوره[/QUOTE😂😂😂😂😂😂 اوا ببخشید من اشتباه متوجه شدم ...

اره البته اشنای ما خودشو خفه کرد با گرمی بچش دختره

خداوندا امیدم تویی ، منو به هدفم برسون ،آمین