2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شنیدم برای فولیکول هم خوبه،فقط روزای پریودی؟

بله عزيز

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
من باید مراعات کنم یا شوهرم 

شما بايد دمنوش رو ميل كنيد

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
من باید مراعات کنم یا شوهرم 

می دونی که جنسیت توسط مرد تعیین میشه پس به اون مربوطه حتما

البته اگه این هم اشتباه نگفته باشم 😂😂😂

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...
امپول چی 

دقیق نمیدونم همسایه ی خواهرم رفته بود دکتر یه رژیم سه ماهه گرفته بود و اینکه دو بار آمپول میزد و بعد آمپول نزدیکی میکرد الان حاملس نمیدونم چی بیارع 

اگ دختر داری  و پسرم میخوای خب برو دکتر 

نذر کن اسمشو یا علی یا محمد بذاری میشه پسر

برای سلامتی آقا امام زمان صلوات

این هم بگم یه نفر رو میشناسم بعد سه تا دختر با کلی دکتر و دوا درمون یه پسر اورد

اگه خیلی میخای حتما یه دکتری هم برو

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...
خیلی کع اگه بشه بهتره هزینع های دکتر خیلی میشه این امپولاش 

آره متاسفانه با این قیمت ها که هزینه هام سرسام آوره😐😐

خوردن زیاد انبه واسه مرد و زن

همسرت کاسنی بخوره

رژیم هردو باید رعایت کنید

زمان تخمک گذاری اقدام انجام بشه و دفعات زیاد.

اسپرم y از گرما فراریه و از بین میره قبلرابطه همسرت از کمپرس یخ استفاده کنه.

محیط واژن هم باید قلیایی باشه .قبلش تو محلول جوش شیرین و اب بشین

در آخر هر چه خدا بخواد