2777
2789
جدی پس توکل بخدا همین رزیمو میگیرم دعا کنیر پسر سالم و صالح بشه 😊

امیدوارم به مراد دلت برسی و خدا یه پسر نیک بهت بده 😍😍

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...
اینو باید از کجا بفهمم زمان تخمک گداری

عزیزم کیت تخمک گذاری در داروخانه ها هست. راه دیگش فهمیدن به روش حدسی. باید تو اینترنت راههاشو ببینی. در دوره ۲۸ روزه نصفش کنی زمان تخمک گذاری اونروز میشه. روز تخمک گذاری دمای بدن یک درجه بیشتره. میل جنسی شدیدتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روال کار اینطوره برای پسر دار شدن. باید حتما روز تخمک گذاری لقاح انجام شه. یا تا ۲۴ ساعت بعد

چون اسپرم نر مدت کوتاهی زندست و توی این زمان سرعتش بیشتره پس اگر تخمک باشه اسپرم نر سریع بهش میرسه. اما اگر نباشه تا ۲۴ ساعت بعد ضعیف میشن و بعد ۴۸ ساعتم میمیرن اما اسپرم ماده تا ۷۲ ساعت حدودا زندست

اما با همه این احوالات دعا و خواست خدا مهمتر هست. اول دعا کن بعد در زمانی که جدول چینی بهت میگه و یا اگه زمانش خیلی فاصله دارد با توکل بر خدا و در زمان تخمک گذاریت انجام بده

اینو برای این میگم که من به دخترخالم جدول چینی رو گفتم که اگر پسر میخواد در زمانش انجام بده . و زمانش سه چهار ماه از زمانی که میخواست باردار بشه دیرتر بود. و اینطوری بارداریش به خاطر حرف من عقب افتاد. در حالیکه در اقوام خواب دیدن که اون صاحب دختری میشود . پس من مطمئنم که دختردار میشه و بعد پشیمان شدم که چرا بهش گفتم و او بارداریشو عقب انداخت

روال کار اینطوره برای پسر دار شدن. باید حتما روز تخمک گذاری لقاح انجام شه. یا تا ۲۴ ساعت بعد چون اس ...

رفتم دکتر یک سونوگرافی واسه تخمک گذاری برام نوشت اینکع شمامیگی رو از روی همین سونو میشه فهمید چون هنوزز سونو نرفتم