2789
چی داره مگه چین؟

چه میدونم قشنگه کشور شون دیگه بری بشی ملکه شون وای وای😂 برو سرچ کن کله و چین میاد

من یک دخترِمحجبه-چادری-خدایی-اهل نمازهستم که به هیجعنوانمذهب روقبول ندارم واصلامذهبی نیستم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

محال نیست به هرچی فکرکنی میشه

برامن محاله اخه حتی توشهرخودمونم خوب نمیریم بگردیم حتی ی بازارم زیادنمیریم تنهایی یابادوستامم اجازه ندارم برم....پول هم نیس ک حداقل شهرای کشورخودمونوبریم بگردیم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

خودم دوست دارم اول خونه بخرم بعد شغلی که دارمو گسترش بدم و پول بیاد بیاد دستم باخرج خودم مامانمو ببرم مکه

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
برامن محاله اخه حتی توشهرخودمونم خوب نمیریم بگردیم حتی ی بازارم زیادنمیریم تنهایی یابادوستامم اجازه ...

مجردی؟

سلامتی داداشم بزرگترین ارزوم اینه که تا 2-3 ماه اینده داداشم حس به پاهاش برگرده و بتونه راه بره

ایشالا به حق باب الحوائج خوب بشه

وهمه مریضها

الهی آمین

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

ایشالا به حق باب الحوائج خوب بشه وهمه مریضها الهی آمین

الهی آمین 

انشالله

الهی هرکی هر گره ای داره تو زندگیش باز بشه و همیشه تنتون سالم و دلتون خوش باشه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
چه میدونم قشنگه کشور شون دیگه بری بشی ملکه شون وای وای😂 برو سرچ کن کله و چین میاد

خوشم اومد ارزوت متفاوت بود😂😂

بله اگا پادشاهش توروبگیره توام میشی ملکش😂😂😂😂

ای خدا نگا بخت ملت بکن چرا من نباید بشم ملکه چین😭😂 ای خدا این پادشاهشون مهرم به دلش بیوفته بیاد منو ببره اصلا هیچ اشکالی نداره هوو هم داشته باشم😭😂

من یک دخترِمحجبه-چادری-خدایی-اهل نمازهستم که به هیجعنوانمذهب روقبول ندارم واصلامذهبی نیستم  
چون پول نداریم 

خب کار کن . وضع مالیت الان چجوره؟ چن سالته؟

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات
ای خدا نگا بخت ملت بکن چرا من نباید بشم ملکه چین😭😂 ای خدا این پادشاهشون مهرم به دلش بیوفته بیاد من ...

وای ازدست😂😂😂😂😂چشاتو درشت کن برو چین ایشالله که مهرت میوفته😂😂😂