2777
2789
ارزوی من محاله ،یکیش اینه برم خارج اوووو انقدپول داشته باشم برم خارج بگردم،بپوشم عشق کنم.....برم کل ...

چرا محاله؟

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ایشالله بشه برات عزیزم

فدات شم عشقی

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
ارزوی من محاله ،یکیش اینه برم خارج اوووو انقدپول داشته باشم برم خارج بگردم،بپوشم عشق کنم.....برم کل ...

محال نیست به هرچی فکرکنی میشه

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
سلامتی داداشم بزرگترین ارزوم اینه که تا 2-3 ماه اینده داداشم حس به پاهاش برگرده و بتونه راه بره

ایشالله کا برگرده عزیزم😊

من آرزو دارم که بتونم تا جایی که میتونم مردم دنیا رو شیعه کنم 

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات
این کشورو دوسش دارم. خدایا ینی میشه بشم ملکه چین؟ یا برم چین؟😑😂

چی داره مگه چین؟

این کشورو دوسش دارم. خدایا ینی میشه بشم ملکه چین؟ یا برم چین؟😑😂

بله اگا پادشاهش توروبگیره توام میشی ملکش😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792