2789
ای خدا نگا بخت ملت بکن چرا من نباید بشم ملکه چین😭😂 ای خدا این پادشاهشون مهرم به دلش بیوفته بیاد من ...

ببین پادشاهشون هم خیلی زشته هم سی چهل تا صیغه ای داره ها . اشکال نداره بازم؟

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب کار کن . وضع مالیت الان چجوره؟ چن سالته؟

مستأجریم بابام حتی پول خرجی رو بزور درمیاره  حتی لباس زیادنمیتونم بخرم یذره پول داداشم یابابام گاهی بهم میدن نمیدونم بدمشون بسته بگیرم یا لباس بخرم یاپس اندازشون کنم جمع کنم ی سری وسایل براخونمون ک نیازه بخرم....ولی خداروشکر درکل دستمون به دهنمون میرسه...دیپلم گرفتم دیگه دانشگاه نتونستم برم.مامانمم مریضه کمکش کارای خونه روانجام میدم خانوادم اجازه نمیدن برم سرکار.21سالمه. دوس داشتم حداقل برم سر ی کاری باحقوق کم هم باشه راضیم حداقل خرج خودمو دربیارم مثه لباس و چیزایی ک دوس دارم بخرم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

ببین پادشاهشون هم خیلی زشته هم سی چهل تا صیغه ای داره ها . اشکال نداره بازم؟

نه دیگه اوطوری نمیخوام گفتم شاید یکی بیشتر نداشته باشه حالا که اینطوری اصلا نمیخوام مردیکه زشت صدسال هم بله نمیدیم مردیکه چشم بادومی انگا از سر راه اومدم خودمو تو چنگ چشم زشتا اسیر کنم😂😂😂😂 

من یک دخترِمحجبه-چادری-خدایی-اهل نمازهستم که به هیجعنوانمذهب روقبول ندارم واصلامذهبی نیستم  
مستأجریم بابام حتی پول خرجی رو بزور درمیاره   حتی لباس زیادنمیتونم بخرم یذره پول داداشم یابابا ...

چی بگم

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات

بزرگترین آرزوم سلامتی برا همه و عزیزام هست

و روزی برسه ک من و همسرم صاحب یه دختر خوب و خوشگل و سالم بشیم و بزرگ شدنش و بچه دار شدنش رو ببینیم

خداااا میدونه ک چقدر دلم میخواد مادر بشم و اصلا شرایطش نیست

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش
مستأجریم بابام حتی پول خرجی رو بزور درمیاره   حتی لباس زیادنمیتونم بخرم یذره پول داداشم یابابا ...

🥺🥺🥺

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
بزرگترین آرزوم سلامتی برا همه و عزیزام هست و روزی برسه ک من و همسرم صاحب یه دختر خوب و خوشگل و سالم ...

ایشالله خدابهت خدا یه دخترخوشگل عزیزم

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
ایشالله خدابهت خدا یه دخترخوشگل عزیزم

ان شاءالله خدا از زبونت بشنوه

ان شاءالله شما هم ب آرزوتون برسین

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش