ای خدا نگا بخت ملت بکن چرا من نباید بشم ملکه چین😭😂 ای خدا این پادشاهشون مهرم به دلش بیوفته بیاد من ...
ببین پادشاهشون هم خیلی زشته هم سی چهل تا صیغه ای داره ها . اشکال نداره بازم؟
بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
ببین پادشاهشون هم خیلی زشته هم سی چهل تا صیغه ای داره ها . اشکال نداره بازم؟
نه دیگه اوطوری نمیخوام گفتم شاید یکی بیشتر نداشته باشه حالا که اینطوری اصلا نمیخوام مردیکه زشت صدسال هم بله نمیدیم مردیکه چشم بادومی انگا از سر راه اومدم خودمو تو چنگ چشم زشتا اسیر کنم😂😂😂😂
من یک دخترِمحجبه-چادری-خدایی-اهل نمازهستم که به هیجعنوانمذهب روقبول ندارم واصلامذهبی نیستم
مستأجریم بابام حتی پول خرجی رو بزور درمیاره حتی لباس زیادنمیتونم بخرم یذره پول داداشم یابابا ...
چی بگم
بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات
به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی خدایا خودت مراقبشون باش
به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی خدایا خودت مراقبشون باش