2777
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست
ای جاااانم خدا ببخشه پیداش کردمو خوندمم 😉❤

قوربونت برم خواهر گلم 😍😍 خدا روشکر 💛💛💛

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

خدا نکنه بلبلم😙

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان عزیزم  سلاااام  خوبین؟ 😍  صفحه سی و دوم قران 😍  دوستا ...

سلام خواهرم منم صفحه 32رو خوندم قبول باشه ✋

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

فکر کردم صفحه اولید دیر دسیدم😔

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

استارتر عزیز ی تاپیک بزن برا تازه رسیده ها از صفحه اول شروع کنیم

اگه زدی منم تگ کن لطفا

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5175371/میشه-برای-خوب-شدن-برادرم-دعا-کنید?postId=158479668

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
الان صفحه چندید؟من دیررسیدم 😔

انشالله فردا یه تاپیک جدید برا تازه رسیده ها میزنم 😘😘😘

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
فکر کردم صفحه اولید دیر دسیدم😔

ممنوووونم عزیزم

سلاااام عزیزان 

خوبین؟

صفحه سی و سوم قرآن 

عزیزان تفسیر صفحه سی و سوم قران 

http://zaeim.parsiblog.com/Posts/459/قرآن کريم - تفسير مختصر آيات 211 تا 215 سوره ي بقره (صفحه ي 33)/

عزیران صفحه سی و سه قران در صفحه چهل و نهم تاپیک 

@gh73  

@mahimahi73  

@آناعشق  

@جوجههههه  

@سواره