2777
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی گلی مستانه جون😘😘😄

لطف داری عزیزم 😍😍😍🤗🤗🤗

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام خانمی حاجت روا باشی عزیزم برای رفع گرفتاریهام و برآورده شدن حاجات من دعا کن     &n ...

عزیز صفحه ۳۲ 

@fateme__banoo  

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
عزیز صفحه ۳۲ قرآن کریم  @مائده6525221     @ستایشجون     @sar_be_hav ...

خیلی دلم شکسته بود آبجی😭

مرسی که واسه خواندن قرآن صدام کردی 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
منو میتونی صدا کنی عزیزم، لطفا🙏🙏🙏

عزیر صفحه ۳۲

خیلی دلم شکسته بود آبجی😭 مرسی که واسه خواندن قرآن صدام کردی 

چی شده عزیز دلم؟ 😔

ببخشید اینجا نمیتونم بگم شرمنده 😔😢

ایشالله خدا آرامش بهتون بده ، از ته دل برا حال خوبتون دعا میکنم عزیزم 😍😍😍

دوستان صفحه سی و دوم قران  @gh73     @جوجههههه     @سواره   ...

مستانه صفحه ۳۲قران کجاست😩

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
ایشالله خدا آرامش بهتون بده ، از ته دل برا حال خوبتون دعا میکنم عزیزم 😍😍😍

الهی آمین ممنون عزیزم   

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
صفحه قبل آخرین پست

ممنون عزیز❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
مستانه صفحه ۳۲قران کجاست😩

وای ادرس نذاشتم 😣 ببخشید صفحه ی قبله  🙂

وای ادرس نذاشتم 😣 ببخشید صفحه ی قبله  🙂

ای جاااانم خدا ببخشه پیداش کردمو خوندمم 😉❤