2821
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15481 بازدید | 2811 پست
چقد خوبه حضورتون ، خدا رو شکر 😘 یکی از روزی هایی که خدا میده قرار دادن آدم های اصیل و خوب در مسیر ز ...

ممنون گلم شما لطف دارید عزیزم من فدای مهربونیت برم که خیلی گلی ومهربونید..

انشاءالله  که اجرتون با سید شهدا امام حسین باشد..

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
ممنون گلم شما لطف دارید عزیزم من فدای مهربونیت برم که خیلی گلی ومهربونید.. انشاءالله  که اجرتو ...

قوربون شما عزیز دلم لطف دارین خیر دنیا و آخرت ببینین انشالله😘😘😘😘😘😘😘

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@ترنم_ترنم  

@سیمچین  

@مهدویم  

@بانو_آرمیتا  

@منتظرظهورآقا  

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
عزیزم ممنون اجرت با امام حسین ... منم می‌خونم اما بخدا یادم می‌ره لطفا تگم کن یه دنیا ممنون  . ...

قوربون شما عزیزم 

ممنونم از همراهیتون 

حتما تگتون میکنم انشالله 😘😍

@ملکاجان‍ 

@ستاره___‍ 

@ملکه__یخی‍ 

@عاشق_خنده‍ 

@عاشق_خدا3  

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام عزیزدلم  مرسی ک صدام زدی😘😘

سلام فدات شم

قربونت گلم😍😘😘

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
ممنوتم که از نظرات خوبتون ما رو بهره مند میکنین 😍تو نطرم این بود که اینجا روزی یک صفحه خونده بشه بع ...

نمیدونم گلم هرچی دوستان بگن 

بنظر من هرروز یه صفحه که خوندیم همون صفحه رو تفسیر کنن دوستان

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

@بانوی_بی_نشان سلام اگه میشه شما قرآنو برامون تفسیر کنید 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز