2821
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15481 بازدید | 2811 پست
دوستانی که دوس دارین باهم ختم قرآن کنیم انشالله بیایم از روزی یک صفحه شروع کنیم 💛  امروز صفحه ...

این جمله ها رو از صفحه اول تاپیک مستانه جون برداشتم گذاشتم که بچه ها متوجه بشوند که چطوری...روش خوندش ☺

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
قوربونت برم 😍😍😍

خدا نکنه❤❤❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آبجی گلم منم هستم اجرتون با امام حسین ع منم هروز تک کنید من یادم میره تاپیکو عزیزان @rahaa98 ...

ممنونم فریبا جان  چه لطف بزرگی کردی در حقم ک تگم کردی این تاپیک.😍🌸🌸🌸❤😘

تشکر.. ان شاءالله منم همراهتون هستم به یاری خدا

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

خواهرگلم مستانه جان ممنون که دوستانم صدا کردید واقعا ثواب کردید میخوام دوستام هم با خوندن هروز یک صف ...

چقد قشنگ نوشتین دوست گلم 😍😍😍😍 قوربون شما 

عزیزین انشالله با نگاه خدا و ب کمک هم بتونیم این کتاب عزیز رو بخونیم و با مفاهیمش آشنا شیم 😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
میشه منم تگ کنی؟ امکانش هست مثلا اگه یه روزی یادمون رفت نخونیم؟ عووضش فرداشش 2 صفحه بخونیم

اره عزیز دلم 😍😍😍 چشم حتما ممنونم که همراهیمون میکنین 😘

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
منم هستم حالا چه طوری اعلام کنیم ؟

هیچی عزیز این تاپیکو ذخیره کنین هرروری که خوندین و با ما همراهی کردین بنویسین 😘ممنونم از همراهیتون😘

دوستانی که دوس دارین باهم ختم قرآن کنیم انشالله بیایم از روزی یک صفحه شروع کنیم 💛  امروز صفحه ...

😍😍😍😍😍😍😍

ممنونم فریبا جان  چه لطف بزرگی کردی در حقم ک تگم کردی این تاپیک.😍🌸🌸🌸❤😘 تشکر.. ان شاءالله ...

عزیز ممنونم از همراهی شما 😍😍😍😍 انشالله که بتونیم بخونیم این کتاب عزیز رو 😘

این جمله ها رو از صفحه اول تاپیک مستانه جون برداشتم گذاشتم که بچه ها متوجه بشوند که چطوری...روش خوند ...

چقد خوبه حضورتون ، خدا رو شکر 😘 یکی از روزی هایی که خدا میده قرار دادن آدم های اصیل و خوب در مسیر زندگی انسانه 😇مثل شما

منم هستم  فقط میشه منو تگ کنی چون ممکنه فراموش کنم ❤

سلام حتما چشم به امید خدا 

ممنونم از همراهی شما دوست عزیز 😍😍😍😍

استارتر عزیز اگه میشه تفسیر و معنی هم باشه

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

@shahrzadabd عزیزم بیا

@باران۱۳۳۰ بیا گلم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
استارتر عزیز اگه میشه تفسیر و معنی هم باشه

ممنوتم که از نظرات خوبتون ما رو بهره مند میکنین 😍تو نطرم این بود که اینجا روزی یک صفحه خونده بشه بعد یه تاپیک جدا بذاریم تفسیر و آیات موضوعی ، مثلا در رابطه با حسادت موضوعی آیه بذاریم و تفسیرشو ، ولی نمیدونم کاری که شما میگین بهتره یا این، بنظرتون کدوم بهتره؟