2821
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15481 بازدید | 2811 پست
@rahaa98     @اعتصامی     @دایناسور_صورتی     @پارکر   ...

سلام دوست عزیز.

یعنی هرروز یک صفحه بخونیم. یا بیشتر میشه صفحاتش هرروز ک جلوتر میریم؟؟

اگه روزی ی صفحه باشه من میتونم شرکت کنم  وخیلی خوبه اگه بامعنی باشه 

ولی اگه بیشتر از یه صفحه باشه هرروز 

من فک نکنم بتونم .چون دعاهای دیگه هم دارم 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
@ملکاجان ‍  @ستاره___ ‍  @ملکه__یخی ‍  @عاشق_خنده ‍  ...

@ملکاجان  

@عاشق_خنده  

@ستاره___  

@ملکه__یخی  

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@k54     @زینب1    

سلام،ممنون بانوبابت دعوتت،متاسفانه من بخاطرشرایط الانم( ببخشیدنمیتونم توضیح بدم) نمیتونم هرروزقران بخونم،ممنون میشم من روهم دعاکنید🌹❤

لطفالایک نکنید،ممنون
@ملکاجان     @عاشق_خنده     @ستاره___     @ملکه__یخی   ...

سلام ممنون تگم کردی

ولی روزهایی که پری.ود هستیم چیکار میکنیم؟ 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

منم هستم ان شاالله ولی الان ک پری هستم هم میشه خوند؟🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
نمیدونم گلم هرچی دوستان بگن  بنظر من هرروز یه صفحه که خوندیم همون صفحه رو تفسیر کنن دوستان

اینوهم خیلی خوبه میتونیم لینک تفسیر هم بذاریم هر کسی که خواست بخونه 😍 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
@بانوی_بی_نشان   سلام اگه میشه شما قرآنو برامون تفسیر کنید

اگر این لطفو بکنن که عالیه 😍

سلام دوست عزیز. یعنی هرروز یک صفحه بخونیم. یا بیشتر میشه صفحاتش هرروز ک جلوتر میریم؟؟ اگه روزی ی ص ...

سلام عزیزم یک صفحه س گلم 😍

سلام،ممنون بانوبابت دعوتت،متاسفانه من بخاطرشرایط الانم( ببخشیدنمیتونم توضیح بدم) نمیتونم هرروزقران ب ...

سلام عزیز دلم 

انشالله موفق باشین همیشه 😘 

حتما دعاتون میکنم 😘

سلام ممنون تگم کردی ولی روزهایی که پری.ود هستیم چیکار میکنیم؟ 

سلام عزیزم سوره های سجده دار مورد دارن که اگر اون هفته عادت ماهیانه داشتیم هفته ی بعدش همراهیدمیکنیم 😍

منم هستم ان شاالله ولی الان ک پری هستم هم میشه خوند؟🌻🍃

سلام عزیزم بله خوندنش که میشه خوند، ولی سوره های سجده دار هست که نمیشه ، ممنونم از همراهی شما دوست عزیز 😘

اینجا احکامش نوشته به طور کامل 

https://hawzah.net/fa/Question/View/62955/خواندن-قرآن-هنگام-عادت-ماهانه

سلام عزیزم بله خوندنش که میشه خوند، ولی سوره های سجده دار هست که نمیشه ، ممنونم از همراهی شما دوست ع ...

خب یعنی روزهایی ک پری هستیم نمیخونیم بعااز پاکی دوباره شروع میکنم الان ک مشکلی نیست واسه خوندن درسته؟🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
خب یعنی روزهایی ک پری هستیم نمیخونیم بعااز پاکی دوباره شروع میکنم الان ک مشکلی نیست واسه خوندن درسته ...

بله احکامشم یه طور کامل اومده توی سایت ، 😍 

برا امضاتون صلوات فرستادم 😘

بله احکامشم یه طور کامل اومده توی سایت ، 😍  برا امضاتون صلوات فرستادم 😘

ممنون گلم دلت شادشه هر وقت شروع شد صدام کن😘🌻🍃

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز