2821
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15481 بازدید | 2811 پست

سلام به نظر من خواندن قرآن اونم یک صفحه هروز ازقران 

حتی پریود باشید میتونید بخونیدمشکلی ندارد ..فقط ....

در روزی که صفحه ای قرآن مثلا امروز سجده داشت

خود استادتر عزیز اعلام میکند امروز آیه ی از قرآن سجده داره فردی که پریود هستن آنروز نمی خونه یک صفحه رو ذخیره کنه بعد که پاک شد بخونه گلم..

عزیزانی که در زمان پریود میتونند بخونند فقط زمانی که دیدید آنروز آیه سجده داره نخوانیدفقط 

انشاءالله  با خواندن یک صفحه از قرآن هروز در زندگیتان  پراز نور و خیر وبرکت وارامش همراه باشد.

حاجت تون روا .....الهی امین.....

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
ممنون گلم دلت شادشه هر وقت شروع شد صدام کن😘🌻🍃

از امروز شروع شده قشنگم امروز سوره ی حمد بود 😍 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام به نظر من خواندن قرآن اونم یک صفحه هروز ازقران  حتی پریود باشید میتونید بخونیدمشکلی ندارد ...

انشالله دوست گلم ممنونم از حضور گرمتون 😘 خیر دنیا و آخرت نصیبتون شه الهی 😗

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

انشاالله استارترعزیز به مرتبه بالای معنوی ومادی واخروی دست بیابی وروزی وافر نصیب شما وخانوادیتان بشود،من هم هستم اگر قابل باشم تاحد توان میخونم ولی اگر اعلام نکردم پوزش 

تاپیک عالی بود خیلی عالی 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

@بانوی_بی_نشان   سلام اگه میشه شما قرآنو برامون تفسیر کنید

سلام با کمال میل در خدمتم

اگر روزانه یک صفحه از قرآن میخونید ، نکات مهم اون صفحه رو میگم خدمتتون

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام منم هستم حتما هر روز صدام بزن ممنون امروز فقط همان حمد رابخونم

سلام عزیز دلم 

خیلی خوش اومدین 😘😘😘 

بله 

اگر از دوستانتون کسی رو میشناسید که این تاپیک رو دوست خواهد داشت تگش کنین ممنونم 😘

انشاالله استارترعزیز به مرتبه بالای معنوی ومادی واخروی دست بیابی وروزی وافر نصیب شما وخانوادیتان بشو ...

دوست عزیز قربون شما انشالله خیر دنیا و آخرت ببینین 😍😍😍😍 ممنونم خوشحالیم از همراهیتون 😇

سلام با کمال میل در خدمتم اگر روزانه یک صفحه از قرآن میخونید ، نکات مهم اون صفحه رو میگم خدمتتون

سلام وای راس میگین؟ خیلی خیلی خوشحال شدم بی حد 😍😍😍😍😍 خدا خیر دنیا و آخرت بهتون بده 

ممنونم از همراهیتون 

بله روزانه یک صفحه 😇😇😇

سلام با کمال میل در خدمتم اگر روزانه یک صفحه از قرآن میخونید ، نکات مهم اون صفحه رو میگم خدمتتون

سلام ممنون عزیزم 

تگتون میکنیم برامون تفسیر کنید

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

استارتر گلم از کی شروع کنیم بانو هم که برامون تفسیر میکنن😍😍😍

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

@h_sadat  سلام بفرما تاپیک قرآنی❤

@h_sadat    سلام بفرما تاپیک قرآنی❤

سلام عزیز دلم، خیلی لطف کردی 🤩چقدر خوب😍

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷 هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠 ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت و حالا شهادتت افتخاریست برای ما🇮🇷🌹

سلام عزیز دلم، خیلی لطف کردی 🤩چقدر خوب😍

ممنون عزیزم 😍😍

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز